Yalova'daki bir caminin yangın söndürme tüpü çaldılar! Hırsızlar güvenlik kamerasına yakalandı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Yalova'nın Çiftlikköy ilçesinde bulunan Kelebek Çayırı Camii'ne hırsızlar dadandı. Camiden son yangın tüpü çalan hırsızların görüntüsü güvenlik kamerasına yansıdı.

Kelebek Çayırı Camii'nde son dönemlerde yaşanan hırsızlıklar cami cemaati isyan ettirdi. Son olarak ise camiye gelen 2 hırsız üstlerinde tişörtlerini çıkarak kafalarına geçirdi. Burada yangın tüpünü duvardan sökerek çalan hırsızlar bölgeden uzaklaştı.


Yalova'daki bir caminin yangın söndürme tüpü çaldılar! Hırsızlar güvenlik kamerasına yakalandı - 1. Resim

Camiye dadanan hırsızların önüne geçmek için caminin üst kat girişlerine kepenk yaptıran Kelebek Çayırı Camii Dernek Başkanı Necmettin Öner, “Maalesef ara ara camimizde hırsızlıklar olabiliyor." dedi.


Yalova'daki bir caminin yangın söndürme tüpü çaldılar! Hırsızlar güvenlik kamerasına yakalandı - 2. Resim

Öner, "En son olan da burada 2 tane yangın söndürme cihazımız vardı. 2 tane genç çocuk yüzlerini kapamak suretiyle geliyorlar yangın söndürme tüpümüzü alıp gidiyorlar. Onun haricinde olan olaylarda biz kapıları artık biz kilitlemeye başladık, artan hırsızlıklardan dolayı. Şadırvanlarımızda sıkıntı oluyor ama bizi üzen olay şu ki bu çocukların genç olması. Neslimizin iyi olmaması bizi üzen tarafı” şeklinde konuştu.


Yalova'daki bir caminin yangın söndürme tüpü çaldılar! Hırsızlar güvenlik kamerasına yakalandı - 3. Resim

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...