Yer: Bolu! Tofaş otomobil hurdaya döndü, sahibinin açıklaması ilginç...

İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Bolu’da camları kırık halde ve park halindeki Tofaş marka otomobil, devriye atan polisin dikkatini çekti. Ekiplerin ulaştığı araç sahibi, verdiği ifadeyle şaşkına çevirdi.

Olay, dün gece saatlerinde Kültür Mahallesi Cem Sultan Caddesi üzerinde meydana geldi. 

Yer: Bolu! Tofaş otomobil hurdaya döndü, sahibinin açıklaması ilginç... - 1. Resim


İddiaya göre, ismi öğrenilemeyen bir vatandaş Tofaş marka otomobilini Kültür Mahallesi Muhtarlık binasının önüne park etti. 
Bilinmeyen bir nedenle sinir krizi geçiren vatandaş, aracının camlarını kırdı. Alkollü olduğu iddia edilen şahıs, aracını park halinde bırakarak olay yerinden uzaklaştı. 

Yer: Bolu! Tofaş otomobil hurdaya döndü, sahibinin açıklaması ilginç... - 2. Resim


TELEFONLA ARADILAR

Sabah saatlerinde devriye atan polis ekipleri tarafından camları kırık halde duran otomobil fark edildi. Ekipler tarafından araç sahibine telefonla ulaşıldı. 

Yer: Bolu! Tofaş otomobil hurdaya döndü, sahibinin açıklaması ilginç... - 3. Resim


“KENDİM YAPTIM”

Polis ekiplerinin ulaştığı vatandaş, aracı kendisinin o hale getirdiğini belirtti. Kimseden şikayetçi olmadığını dile getiren vatandaş, aracını kaldırtmak için olay yerine çekici gönderdi. 

Yer: Bolu! Tofaş otomobil hurdaya döndü, sahibinin açıklaması ilginç... - 4. Resim

Ayrıca araç içerisinde alkol şişlerinin olduğu görüldü. 

İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...