Yol kenarında yaşayan Aşık Ecevit'e kadın tır şoföründen kulübe

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Sinop'un Boyabat ilçesinde Aşık Ecevit olarak tanınan Ecevit Öküzcü, 24 yıldır yol kenarında yaşıyor. Uzun bir süredir o yolu kullanan kadın tır şoförü, Aşık Ecevit'in kışın üşümemesi için kulübe yaptırdı.

Sinop'ta yol kenarında durakta 24 yıldır âşık olduğu kadını bekleyen 'Âşık Ecevit' lakabıyla tanınan Ecevit Öküzcü'ye, bir kadın tır şoförü tarafından konteyner kulübe hediye edildi


Yol kenarında yaşayan Aşık Ecevit'e kadın tır şoföründen kulübe - 1. Resim

Sinop'un Boyabat ilçesinde yaşayan ve 'Âşık Ecevit' diye tanınan 48 yaşındaki Ecevit Öküzcü, 24 yıldır yol kenarında 'Âşık Ecevit'in Yeri' diye yapılan durakta sevdiği kadını bekliyor.


Yol kenarında yaşayan Aşık Ecevit'e kadın tır şoföründen kulübe - 2. Resim

Tırla o bölgeden sürekli geçen kadın tır şoförü Sevgi Altınal da Âşık Ecevit'e kışın üşümesin diye konteyner kulübe hediye etti. Vatandaşlara çağrıda bulunan Sevgi Altınal, "Âşık Ecevit'i yalnız bırakmayalım. Buradan geçerken mutlaka yanına uğrayıp yiyecek içecek gibi ihtiyaçlarını da karşılayalım. Ben bunu sürekli yapıyorum ve kendimle gurur duyuyorum" dedi.


Yol kenarında yaşayan Aşık Ecevit'e kadın tır şoföründen kulübe - 3. Resim

Âşık Ecevit, kendisine kulübe hediye eden kadına sarılarak teşekkür etti.


Yol kenarında yaşayan Aşık Ecevit'e kadın tır şoföründen kulübe - 4. Resim

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...