Yolsuzluk suçlamasıyla tutuklanmıştı: İmamoğlu cezaevine götürüldü!
Yolsuzluk suçlamasıyla tutuklanan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Marmara Cezaevine götürüldü. Resul Emrah Şahan ve Murat Çalık'ın da aynı cezaevine götürüldüğü belirtildi.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, hakkında yürütülen yolsuzluk soruşturması kapsamında gözaltına alındıktan sonra tutuklanarak Silivri'deki Marmara Ceza İnfaz Kurumu'na getirildi.
Gözaltına alınmasının ardından Çağlayan Adliyesi'ne getirilen İmamoğlu, burada ifadesinin alınmasının ardından tutuklanarak Marmara Cezaevine götürüldü.
Cezaevi önünde geniş güvenlik önlemleri alınırken, bölgede hareketlilik yaşandı.
ŞİŞİ BELEDİYE BAŞKANIYLA AYNI CEZAEVİNDE
Öte yandan edinilen bilgiye göre terör soruşturmasında tutuklanan Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan ile Murat Çalık da İmamoğlu ile aynı cezaevine götürüldü.
Her şey çok güzel olacak
Ekrem bilseydi cezaevi yollarınıda yenilerdi.
Hapise at iyi de çaldıkları paralar ne olacak yurtdışı bankalar araştırmalı. Her yer didik aranyin. Belediye kayyum atansın CHP olmasın. Delil karartılabilir. Yeniden seçim olsun. Millet hırsızlık edenden memnun ise seçer.