Sakarya'nın Karapürçek ilçesine enerji santrali vaadi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Sakarya'nın Karapürçek ilçesine enerji santrali vaadi
Yeniden Refah Partisi, Fatih Erbakan, Sakarya, Haber

Gündem Haberleri

YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan, Sakarya'da partisinin kazandığı ilçe belediyelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Erbakan, Sakarya'nın Karapürçek ilçesine enerji santrali yapılacağını açıkladı.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Sakarya'da partisinin kazandığı ilçelerde belediye başkanlarına teşekkür ziyaretlerinde bulundu.

Kaynarca, Karapürçek ve ardından Geyve Belediyesi'ni ziyaret eden Erbakan, yeni dönemde klasik belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra vatandaşlara istihdam imkanı ve halka gelir sağlayacak projeleri hayata geçirmek istediklerini ifade etti.

ESNAFLA SOHBET

Geyve Belediyesi ziyaretinde konuşan Fatih Erbakan, “Bu ziyaretlerimiz hem başkanlarımıza tebrik ve hayırlı olsun ziyareti hem de bu bölgelerdeki kıymetli vatandaşlarımıza da bir teşekkür ziyareti. 31 Mart seçimlerinde Yeniden Refah Partimize, başkanlarımıza vermiş oldukları destek dolayısıyla teşekkür ziyareti gerçekleştiriyoruz" dedi. 


YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan dev projeyi duyurdu - 1. Resim

Erbakan, Karapürçek ilçesine elektrik santrali yapacaklarını söyledi. Geyve ilçe merkezinde vatandaş ve esnafı ziyaret eden Erbakan, destekleri için teşekkür etti.

YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan dev projeyi duyurdu - 2. Resim

Düzenleyen:  - Gündem
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...