samdan
camii
hayirli-ramazanlar

5 Şubat Çarşamba günü İstanbul’un hangi ilçelerinde elektrikler kesilecek? BEDAŞ duyurdu

Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
5 Şubat Çarşamba günü İstanbul’un hangi ilçelerinde elektrikler kesilecek? BEDAŞ duyurdu
Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. (BEDAŞ) 5 Şubat Çarşamba günü İstanbul'da meydana gelecek elektrik kesintisini hakkında bilgi verdi. Yapılan duyuru sonrasında İstanbul'un hangi ilçelerinde elektrik kesintisi yaşanacağı da belli oldu.

BEDAŞ, bugün İstanbul’da elektrik kesintisi yaşanacağını ve hangi ilçelerin bu kesintiden etkileneceği konusuna ilişkin bilgileri internet adresi üzerinden duyurdu. 

Bugün İstanbul'un bazı ilçelerinde bakım ve onarım çalışmaları sonucunda 5 Şubat Çarşamba günü planlı elektrik kesintileri gerçekleşecek.

5 Şubat Çarşamba günü İstanbul’un hangi ilçelerinde elektrikler kesilecek? BEDAŞ duyurdu - 1. Resim

5 ŞUBAT ÇARŞAMBA İSTANBUL’UN HANGİ İLÇELERİNDE ELEKTRİKLER KESİLECEK? 

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş tarafından yapılan duyuruya göre, 5 Şubat Çarşamba günü İstanbul'un bazı ilçelerinde elektrik kesintisi uygulanacak. 

İstanbul’un şu ilçelerinde elektrikler kesilecek: 

  1. Başakşehir
  2. Avcılar
  3. Bağcılar
  4. Bahçelievler
  5. Arnavutköy
  6. Bakırköy
  7. Fatih
  8. Çatalca
  9. Bayrampaşa
  10. Esenler
  11. Beşiktaş
  12. Esenyurt
  13. Eyüpsultan
  14. Büyükçekmece
  15. Gaziosmanpaşa
  16. Silivri
  17. Kağıthane
  18. Sultangazi
  19. Küçükçekmece
  20. Sarıyer
  21. Zeytinburnu

5 Şubat Çarşamba günü İstanbul’un hangi ilçelerinde elektrikler kesilecek? BEDAŞ duyurdu - 2. Resim

BEDAŞ İSTANBUL ELEKTRİK KESİNTİSİ SORGULAMA EKRANI

İstanbul Avrupa yakasında planlı elektrik kesintisi www.bedas.com.tr web sitesinde ana sayfada Planlı Kesintiler butonundan, mobil web sitesinden ya da BEDAŞ 186 mobil uygulamasından ulaşabilirsiniz.

Türkiye Gazetesi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...