Gram altın bugün ne kadar ? 26 Şubat altın kaç para? Bugün canlı altın kuru

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Gram altın bugün ne kadar ? 26 Şubat altın kaç para? Bugün canlı altın kuru
Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Altın fiyatları yeni haftanın başlangıcında sorgulanmaya başladı. Peki, bugün çeyrek altın ne kadar? Gram altın kaç TL? 26 Şubat 2024 Pazartesi günü altın fiyatları kaç para? Güncel altın fiyatları haberimizde. Kapalıçarşı'da gram, çeyrek, 22 ayar bilezik ve Cumhuriyet altını fiyatı ne kadar oldu?

Haftanın ilk işlem gününde altın fiyatları yatay seyirde devam ediyor. Gram ve çeyrek altın ne kadar, sorusu yeni haftanın başlangıcında vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. 26 Şubat 2024 canlı altın fiyatları alış-satış tablosu merak konusu oldu.  Altın fiyatlarında son durum ne? 1 gram altın fiyatı ne kadar?  Peki, bugün çeyrek altın ne kadar? 26 Şubat 2024 güncel çeyrek altın kuru fiyatları... 

Altın fiyatları ne kadar? 5 Şubat altın kaç para? Canlı altın kuru fiyatları... - 1. Resim

ALTIN BUGÜN EN KADAR?

Yatırımcılar piyasadaki güncel fiyatları araştırmaya başladı. Ons altın yaşadığı düşüşler sonrası 2000 dolar seviyesi üzerine tutundu. Altının spot piyasadaki ons fiyatı 2032 dolar oldu. 26 Şubat Pazartesi gününe ise gram altın 2.032,14 TL seviyesinden başladı.  Birikim yapmak isteyenler için güncel altın fiyatlarını haberimizde derledik.

Altın fiyatları ne kadar? 5 Şubat altın kaç para? Canlı altın kuru fiyatları... - 2. Resim

26 Şubat Pazartesi gram altın 2033 TL seviyesinde. Çeyrek altın 3 bin 504 lira, cumhuriyet altın 14 bin 015 lira, yarım altın 7 bin 072, tam altın 13 bin 752 lira,  reşat altını 14 bin 047 lira, gremse altın  ise 34 bin 487 liradan el değiştiriyor. 

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...