Ben Bu Cihana Sığmazam'a Kurtlar Vadisi oyuncusu mu geliyor?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Ben Bu Cihana Sığmazam'a Kurtlar Vadisi oyuncusu mu geliyor?
Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Ben Bu Cihana Sığmazam'a yeni bir oyuncu mu dahil oluyor, sorusu arama motorlarına soruldu .ATV'nin sevilen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam'a yeni bir transfer gerçekleşiyor. Heyecan verici bölümleriyle izleyicisini meraklandıran Ben Bu Cihana Sığmazam'a Kurtlar Vadisi oyuncusu mu geliyor? İşte detaylar...

Ben Bu Cihana Sığmazam'a hangi oyuncu dahil olacak, sorusunun cevabı merak ediliyor. ATV'nin salı akşamları yayınladığı Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin kadrosuna Kurtlar Vadisi'nden bir oyuncu dahil olacak. Kurtlar Vadisi dizisinin yıldızı diziye dahil oluyor. Peki, Ben Bu Cihana Sığmazam kadrosuna katılan Kurtlar Vadisi oyuncusu kim?

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM'A KURTLAR VADİSİ OYUNCUSU MU GELİYOR?

Ben Bu Cihana Sığmazam'a kadrosuna gündem olacak bir isim dahil oldu. Kurtlar Vadisi dizisinin yıldızı, Ben Bu Cihana Sığmazam dizisine transfer edildi. Mustafa Üstündağ'ın yeni adresi Ben Bu Cihana Sığmazam oldu. Oynadığı 'Sado' karakteriyle beğeni toplayan Arka Sokaklar oyuncusu Mustafa Üstündağ, Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde boy gösterecek. Mustafa Üstündağ, Ben Bu Cihana Sığmazam'la el sıkıştı.

Ben Bu Cihana Sığmazam'a Kurtlar Vadisi oyuncusu mu geliyor?

MUSTAFA ÜSTÜNDAĞ KİMDİR?

Mustafa Üstündağ, 11 Şubat 1977 tarihinde Safranbolu'da doğdu. Çocukluğu Adana'da geçti. Henüz beş yaşındayken ablasını kaybetti. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü'nde tiyatro eğitimi aldıktan sonra Kocaeli Bölge Tiyatrosu, Kartal Sanat İşliği ve MSM Oyuncuları sahnelerinde rol aldı. Yılan Hikayesi dizisiyle ilk kez kameralar karşısına geçti.

Mustafa Üstündağ, oyunculuk kariyerinin ilk yıllarında Yedi Numara, Cennet Mahallesi, Emret Komutanım, Merhamet, Bana Sevmeyi Anlat, Aşka Sürgün gibi yapımlarda rol aldı.

Kanal D'nin Arka Sokaklar projesinde üstlendiği 'Sadullah Çetin' karakteriyle ismini geniş kitlelere duyurdu. Çukur'da Kahraman Koçovalı, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Boran Kayalı, Muhteşem Yüzyıl Kösem'de Kara Davut Paşa, Kurtlar Vadisi Pusu'da Muro (Murat) karakterine hayat verdi.

 

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...