Bugün hava nasıl, yağış var mı? İstanbul'da bugün hava nasıl? || 8 Şubat 2024 Hava Durumu

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Bugün hava nasıl, yağış var mı? İstanbul'da bugün hava nasıl? || 8 Şubat 2024 Hava Durumu
Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava tahmin raporuna göre Türkiye genelinde sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerinde seyrediyor. Her gün olduğu gibi bugün de vatandaşlar Bugün hava nasıl? sorusunun cevabını araştırıyor. Yurt geneli ve İstanbul hava durumunu merak edenler için haberimizde detaylandırdık. Bugün hava nasıl, yağış var mı? İstanbul'da bugün hava nasıl? İşte 8 Şubat 2024 hava durumu...

MGM'ye göre hafta boyu sıcaklığın mevsim normallerinin üstünde seyredeceği tahmin ediliyor. Peki, Bugün hava nasıl, yağış var mı? İstanbul'da bugün hava nasıl?  8 Şubat 2024 hava durumu

BUGÜN HAVA NASIL, YAĞIŞ VAR MI?

MGM hava tahmin raporuna göre; ülke genelinde parçalı ve çok bulutlu bir hava hakim olacak. Doğu Akdeniz, Kıyı Ege, Güneydoğu Anadolu’nun kuzeyi ile Edirne, Kırklareli, Eskişehir, Isparta, Kırşehir, Uşak, Antalya, Bingöl, Ağrı, Tunceli ve Muş çevreleri ile Ankara'nın güney ilçelerinde yer yer yağış ve sağanak yağışlı olması bekleniyor.  Doğu Karadeniz'in yüksek yerleri ile Doğu Anadolu'nun yüksek ve karlı olan eğitimli bölgelerinde çığ riski bulunuyor. Bugün hava nasıl, yağış var mı? İstanbul'da bugün hava nasıl? || 8 Şubat 2024 Hava Durumu

MARMARA BÖLGESİ:

Parçalı ve çok bulutlu bir hava hakim olacak. Bugün öğle saatlerinden sonra Edirne ve Kırklareli ile Balıkesir'in batı kıyılarında yağmur ve sağanak, zaman zaman gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor. 

EGE BÖLGESİ:

Parçalı ve çok bulutlu bir hava hakim olması bekleniyor. Kıyı Ege ile Kütahya ve Uşak çevrelerinde sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi tahmin ediliyor. 

AKDENİZ BÖLGESİ:

Çok bulutlu bir hava hakim. Doğu Akdeniz, Isparta ve Antalya çevrelerinde yağmur ve sağanak Toroslar'da karla karışık yağmur ve kar yağışı olacağı tahmin ediliyor. 

İÇ ANADOLU BÖLGESİ:

Genelinde parçalı ve yer yer çok bulutlu havanın hakim olması bekleniyor. Kırşehir, Eskişehir çevrelerinin ve Ankara'nın güney kesimleri yağmur ve sağanak yağışlı geçmesi tahmin ediliyor. 

KARADENİZ BÖLGESİ:

Parçalı ve çok bulutlu geçmesi tahmin ediliyor. 

DOĞU ANADOLU BÖLGESİ:

Çok bulutlu bir hava hakim. Akşam ve gece saatlerinde Ağrı, Muş, Bingöl ve Tunceli'nin yağmur ve sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor. Bölge genelinde buzlanma ve don olayları olabilir. 

GÜNEY DOĞU ANADOLU:

Hava parçalı ve çok bulutlu, kuzey kesimlerde ise yağmur ve sağanak yağış bekleniyor. 

İSTANBUL'DA BUGÜN HAVA NASIL?

İstanbul'da bugün; parçalı ve çok bulutlu bir havanın etkili olması bekleniyor. Hava sıcaklığı mevsim normallerinin üstünde seyrediyor. Minimum 10, maksimum 15 derece olması tahmin ediliyor. 

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...