Bugün ne kandili? 24 Şubat hangi kandil var?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Bugün ne kandili? 24 Şubat hangi kandil var?
Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Bugün kandil mi, sorusu 2024 yılında sorgulanmaya devam ediyor. Peki, bugün kandil mi, 24 Şubat Berat Kandili mi? İslam aleminin önemli günlerinden biri olan kandil günleri hakkında detaylar ve 24 Şubat ne kandili gibi soruların cevabı haberimizde.

Müminler kandil günlerinin detaylarını araştırmaya başladı. Bugün kandil olup olmadığı ile ilgili detaylar araştırılan konular arasında yer alıyor. Berat Kandili ne zaman 2024, sorusu, bu mübarek gecede ibadetlerini eda edecek olan Müslümanların merak ettiği konulardan oldu. 24 Şubat Cumartesi günü ise bugün kandil mi sorusu araştırıldı. Merak edilenlerin cevabı haberimizdedir... Bugün kandil mi, 24 Şubat Berat Kandili mi?

Bugün ne kandili? 24 Şubat hangi kandil var? - 1. Resim

BUGÜN KANDİL Mİ?

24 Şubat Cumartesi günü yılın 3. kandili olan Berat Kandili günüdür. 2024 yılında Berat Kandili 24 Şubat Cumartesi günüdür.

Bugün ne kandili? 24 Şubat hangi kandil var? - 2. Resim

BERAT KANDİLİNDE ORUÇ TUTULUR MU?

Kandil günlerinde oruç tutmak büyük sevaptır. Berat Kandili gecesinde ibadet etmek ve nafile namaz kılmak çok sevaptır. Berat Kandili'nde oruç tutmanın sevabı ve faziletleri, dini kaynaklarda yer alıyor.

 Ramazanın müjdecisi olarak kabul edilen Berat Kandili, camilerde düzenlenen programlarla idrak edilecek.Müslümanlar, bu geceyi ibadetle geçirmenin pek çok sevabı ve feyzi olduğuna inanır.

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...