Eda Ece'nin eşi Buğrahan Tuncer’i takipten çıkması boşanıyor iddialarını ortaya atarken açıklama geldi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Eda Ece'nin eşi Buğrahan Tuncer’i takipten çıkması boşanıyor iddialarını ortaya atarken açıklama geldi
Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Televizyon ekranlarında görmeye alışkın olduğumuz Eda Ece, geçen sene Buğrahan Tuncer ile evlenmişti. Yakın zamanda basketbolcu eşi Buğrahan Tuncer ile Mina İpek adında kız çocukları olurken Ece'nin sosyal medyada eşini takipten çıkması boşanıyor mu sorusunu gündeme getirdi.

Yasak Elma dizisiyle adından söz ettiren Eda Ece'nin düğünü çok konuşulmuştu. Geçtiğimiz nisan ayında Mina İpek adındaki kızını kucağına alan çift hakkında çeşitli iddialar ortaya atıldı.

EDA ECE BOŞANIYOR MU?

21 Haziran 2023 tarihinde evlenen çift, 4  Nisan 2024 tarihinde Mina İpek adında kızını kucağına aldı.

Ece'nin eşini sosyal medya hesabında takipten çıkması ise sevenlerinin dikkatinden kaçmazken ayrıldılar iddialarını ortaya attı. Takipten çıkmasını fark eden takipçileri fotoğraflarının altına "Boşanıyor mu, ayrıldı mı?" sorularını yazmıştı.

Eda Ece ise ortaya atılan iddiaların ardından Gazeteci Bilal Özcan'a konuşurken şu sözleri söyledi:

"Boşanma haberleri doğru değil. Buğra Instagram'ı zaten hiç kullanmaz, kapatmak istedi. Kapatalı 1 ay oldu. Boşanmakla Instagram'ın ne alakası var? 3 aylık bebeğimiz var. Ayıp ve günah aslında yaptıkları. Herhalde tıklanır diye yapıyorlar. Neyse önemi yok ben alıştım bu haberlere… Biz mutluyuz, huzurluyuz. Bebeğimizi büyütüyoruz. Artık Allah'a havale ediyorum" 

Eda Ece'nin eşi Buğrahan Tuncer’i takipten çıkması boşanıyor iddialarını ortaya attı - 1. Resim

Daha öncede takipten çıkmasıyla ilgili “Ben sinirlenince Buğrahan'ı takipten çıkıyorum, sinirim geçince de geri ekliyorum. Ama ben her takipten çıkınca siz ayrılığa yorduğunuz için artık sinirlenince takipten çıkmıyorum” demişti.

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...