Gönül Dağı Erkan kim? Erkan karakterini gerçekte kim oynuyor?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Gönül Dağı Erkan kim? Erkan karakterini gerçekte kim oynuyor?
Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Gönül Dağı dizisinde yer alan Erkan karakteri araştırıldı. İzleyiciler Erkan karakteri hakkında merak edilenleri Gönül Dağı Erkan kim? Erkan karakterini gerçekte kim oynuyor? soruları ile araştırdı. Detaylar...

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı'nda rol alan Erkan karakterinin gerçekte kim olduğu merak edildi. Peki, Gönül Dağı Erkan kim? Erkan karakterini gerçekte kim oynuyor?

GÖNÜL DAĞI ERKAN KİMDİR?

Zahide'nin büyük çocuğudur, ilk sezonda 12 yaşındadır. İlk başlarda annesinin babası ile tekrar evlenmesini istese de sonradan babasının gerçek yüzünü görmüş ve Sefer'i kabul etmiştir. Biraz haylaz ve enerjik bir çocuktur. Kardeşleriyle birlikte dayısının icatlarını tanıttıkları bir kanal açmışlardır. Kardeşi Emre'nin gelmesine memnun olmasa da sonradan onu sevmiştir. Futbolcu olmak ister. Şirin adında bir kızdan hoşlanmaktadır. Futbolcu şeçmelerinde başarılı olmuş ve altyapıya girmiştir. Ankara'ya bir takımın altyapısına gitse de dayanamamış ve kasabaya geri dönmüştür. Kasabaya dönünce çok değişmiş herkesle kavga etmeye başlamıştır. 8 yıl sonra araba tamircisi olmuştur. Oyuncu Yeşim Somer'e aşık olmuştur ama kendine denk gelmediğini düşünmektedir. Bir yandan da Filiz'in kendisini farklı duygular beslediğinin farkında değildir Filizi arkadaşı olarak görmekte, ona tertip diye seslenmektedir. Yeşim Somer'e açılsa da karşılık bulamamıştır.

Erkan karakterini Burak Can canlandırmaktadır.

GÖNÜL DAĞI NEREDE ÇEKİLİYOR?

Gönül Dağı dizisi Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde çekilmektedir. Dizide adı geçen Gedelli köyü günümüzde Niğde'nin Ulukışla ilçesine bağlıdır. Ancak dizide adı geçen Gedelli köyü aslında Eskişehir’in Sivrihisar ilçesindeki kırsal bir bölgedir.

GÖNÜL DAĞI KONUSU NEDİR?

Gönül Dağı dizisi, bozkırın ortasında yer alan Gedelli kasabasında yaşayan üç amca oğlunun, yani üç kuzenin hikayesini anlatmaktadır. Küçük dünyalarında büyük hayaller yeşerten Anadolu çocuklarının hikayesidir.Taner (Berk Atan), çocukluk aşkı Dilek (Gülsim Ali İlhan)'e kavuşmak için büyük bir çaba göstermektedir. Bu çabasında kuzenleri Ramazan (Yavuz Sepetçi), Veysel (Semih Ertürk) ve amcaları ona destek vermektedir.

Dizi, bozkırın eşsiz manzaraları eşliğinde, Anadolu insanının sıcaklığını, samimiyetini ve misafirperverliğini gözler önüne sermektedir. Ayrıca, dizideki aşk hikayeleri, dostluklar ve aile bağları izleyicileri duygulandırmaktadır

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...