İstanbul Şişli'de yangın devam ediyor! 6 katlı bina Halide Edip Adıvar Mahallesi'nde

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
İstanbul, Şişli, Yangın, Haber

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

24 Haziran günü öğlen saatlerinde İstanbul'un Şişli semtinde bir binada çıkan yangının ardından söndürüldü mü, neden çıktı merak ederken ekiplerin çalışmaları sürüyor. Bugün meydana gelen olayın ardından itfaiye ekipleri olay yerine ulaşırken Şişli yangınında son durum araştırıldı.

İstanbul'un Şişli ilçesinde 6 katlı bir binada henüz bilinmeyen sebeple yangın meydana geldi. Vatandaşları endişelendiren olayla beraber itfaiye ekipleri çalışmalara başladı. Nerede çıktığı araştırılırken müdahale devam ediyor.

İSTANBUL ŞİŞLİ YANGIN SÖNDÜRÜLDÜ MÜ?

24 Haziran günü 15.00 civarında meydana gelen bina yangını henüz söndürülemezken itfaiye ekipleri olay yerine geldi. Binanın 3. katında meydana gelen yangına müdahaleler yapılması sonucunda söndürüldü. Binada yer alan 3 kişi kendisi çıkmayı başarırken 4. katın terasında mahsur kalan 4 vatandaş, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

İstanbul Şişli'de yangın devam ediyor! 6 katlı bina Halide Edip Adıvar Mahallesi'nde - 1. Resim

Yangında kalan bir kedi ve köpek de ekipler tarafından kurtarıldı. Kısa süre içerisinde söndürülen binadan kurtarılanların sağlık durumunun iyi olduğu bilgisi paylaşıldı.

ŞİŞLİ'DE YANGIN NEREDE ÇIKTI?

Halide Edip Adıvar Mahallesi'nde bulunan binada çıkan yangında mahsur kalanlar, ekipler tarafından kurtarıldı. Yaralının bulunmadığı yangına dair konuşan Bedirhan Başokutan şu sözleri söyledi:

"Ben buradan kız arkadaşımla geçiyordum. En üst katın bir altında bir abla çırpınıp kurtulmak istediğini gördüm. Ben kapıyı kırıp bir anda içeri girdim. İçeriden çıkarabildiğimi çıkardım.

İstanbul Şişli'de yangın devam ediyor! 6 katlı bina Halide Edip Adıvar Mahallesi'nde - 2. Resim

Ardından itfaiye geldi ve yangını söndürdü. İçeride 5 kişi vardı 3’ünü ben aldım. Kollarım yandı herkesi çıkaramadım. Şimdi kendime gelebildim. Yoldan geçiyordum insanlık namına geldim. Kuryecilik yapıyorum ben burada, abla çok bağırınca ben de koşa koşa gelip kapıyı kırdım bir anda. Ardından itfaiye hortumuyla vurunca kapı komple açıldı” dedi.

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...