samdan
camii
hayirli-ramazanlar

Jandarma Genel Komutanlığı (JGK) 3590 muvazzaf subay ve astsubay alımı yapacak: Başvurular nasıl ve nereden yapılır?

Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Jandarma Genel Komutanlığı (JGK) 3590 muvazzaf subay ve astsubay alımı yapacak: Başvurular nasıl ve nereden yapılır?
Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Jandarma Genel Komutanlığı (JGK) 3590 muvazzaf/sözleşmeli subay ve astsubay istihdam edeceğini duyurdu. Yapılan duyurunun ardından muvazzaf subay ve astsubay alımlarına ilişkin araştırmalar hız kazandı.

Jandarma Genel Komutanlığı  muvazzaf subay ve astsubay alımı için ilan paylaştı. Yayımlanan ilana göre, başvurular Personel Temin web sitesi üzerinden gerçekleşecek.

JGK MUVAZZAF SUBAY VE ASTSUBAY BAŞVURULARI NE ZAMAN?

JGK tarafından yayınlanan ilana göre 3590 muvazzaf subay ve astsubay istihdamı için başvurular, 30 Aralık 2024 günü başlayıp, 15 Ocak 2025 günü saat 23:59'da sona erecek.

Jandarma Genel Komutanlığı (JGK) 3590 muvazzaf subay ve astsubay alımı yapacak: Başvurular nasıl ve nereden yapılır? - 1. Resim

MUVAZZAF SUBAY VE ASTSUBAY BAŞVURULARI NASIL YAPILIR?

Jandarma Genel Komutanlığı’na istihdam edilecek muvazzaf subay ve astsubay başvuruları, Personel Temin internet sitesinden e-Devlet şifresi online olarak yapılacak. Şahsen, posta kanalıyla, dilekçeyle veya diğer şekillerde yapılacak başvurular kabul edilmeyecek.

JGK MUVAZZAF SUBAY OLMAK İÇİN KPSS ŞART MI?

Muvazzaf subay olmak için KPSS veya ALES notu şarttır.

Kaynak: Türkiye Gazetesi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...