Kasımpaşa - Rizespor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Maçın hakemi Ozan Ergün olacak!

Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Kasımpaşa - Rizespor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Maçın hakemi Ozan Ergün olacak!
Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Süper Lig’in 23. haftasında futbolseverleri heyecan dolu bir mücadele bekliyor. Kasımpaşa kendi sahasında Çaykur Rizespor’u konuk edecek. Kasımpaşa - Rizespor maçı hangi kanalda, saat kaçta başlayacak futbolseverlerin gündemindeki sorular arasında yerini aldı.

Kasımpaşa - Rizespor maçı için geri sayım başladı. İstanbul temsilcisi Kasımpaşa geçen hafta aldığı galibiyetin moraliyle sahaya çıkarken, Çaykur Rizespor deplasmandan puanla dönmeyi hedefliyor. 


Kasımpaşa - Çaykur Rizespor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Maçın hakemi Ozan Ergün olacak! - 1. Resim

KASIMPAŞA - RİZESPOR MAÇI HANGİ KANALDA?

Kasımpaşa - Rizespor maçı beIN SPORTS 2 ekranlarından canlı olarak futbolseverlerle buluşacak.  Mücadeleyi canlı takip etmek isteyen futbolseverler beIN SPORTS’un abonelik hizmetlerinden yararlanarak karşılaşmayı izleyebilecek.


Kasımpaşa - Çaykur Rizespor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Maçın hakemi Ozan Ergün olacak! - 2. Resim

KASIMPAŞA - RİZESPOR MAÇI SAAT KAÇTA, NE ZAMAN?

Kasımpaşa ile Rizespor arasında oynanacak olan Süper Lig 23. hafta mücadelesi, 9 Şubat Pazar günü gerçekleştirilecek. İstanbul ekibi Kasımpaşa’nın ev sahipliğinde oynanacak önemli karşılaşma, Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda saat 13.30’da başlayacak.


Kasımpaşa - Çaykur Rizespor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Maçın hakemi Ozan Ergün olacak! - 3. Resim

KASIMPAŞA - RİZESPOR MAÇININ HAKEMİ KİM?

Türkiye Futbol Federasyonu mücadeleyi yönetecek hakem kadrosunu açıkladı. Maçın orta hakemi Ozan Ergün olacak. Hakem ekibinde ona Furkan Ürün ve Murat Temel yardımcı olacak. Dördüncü hakem olarak Ali Yılmaz görev yaparken, VAR hakemi olarak Sören Storks, AVAR hakemi olarak ise Ceyhun Sesigüzel atandı.

Karşılaşmada gözlemcilik görevini Ali Uluyol üstlenirken, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Cem İldir, Mehmet Ali Yurtsever ve Levent Akyer temsilci olarak görevlendirildi.

Kaynak: Türkiye Gazetesi

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...