Kocaeli'de yarın (20 Şubat Perşembe) okullar tatil mi? Valilikten kar yağışı son dakika açıklaması!

Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Kocaeli'de yarın (20 Şubat Perşembe) okullar tatil mi? Valilikten kar yağışı son dakika açıklaması!
Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Kocaeli'de kar yağışı başladı. Meteoroloji'den gelen bilgilere sıcaklıkların düşeceği, kar yağışının yoğun olacağı 20 Şubat Perşembe günü için öğrenciler, okulların tatil edilip edilmediğini merak ediyor. Valilik ise son dakika kar yağışı uyarısı yaptı. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan değerlendirmelere göre Kocaeli’de beklenen günün en yüksek ve en düşük hava sıcaklıklarının, hissedilir derecede azalarak mevsim normallerinin 5 ila 8 derece altında seyredeceği tahmin ediliyor.

Kentte ve ilçelerinde başlayan kar yağışı ile öğrenciler, Kocaeli Valiliğinden yapılacak kar tatili açıklamasını beklemeye başladı. 

KOCAELİ'DE YARIN OKULLAR TATİL Mİ?

Kocaeli Valiliği, bugün başlayacak yağışların yarından itibaren 3-4 gün içinde daha da yoğun olacağını belirtti. Fakat Valilik şu ana kadar Kocaeli'de ya da ilçelerinde kar tatili kararı açıklamadı. Gelişmeler ile haberimiz güncellenecektir. 


Kocaeli'de yarın (20 Şubat Perşembe) okullar tatil mi? Valilikten kar yağışı son dakika açıklaması! - 1. Resim

KOCAELİ 4 GÜNLÜK HAVA DURUMU

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre; 
 
Kocaeli’de beklenen günün en yüksek ve en düşük hava sıcaklıklarının, hissedilir derecede azalarak mevsim normallerinin 5 ila 8 derece altında seyredeceği tahmin edilmektedir.

19.02.2025 Çarşamba: Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve karla karışık yağmur, yüksekleri kar yağışlı geçeceği ve günün en düşük ve en yüksek sıcaklıklarının 5°C / 6°C olacağı tahmin ediliyor.
 
20.02.2025 Perşembe: Parçalı ve çok bulutlu, kar yağışlı geçeceği ve günün en düşük ve en yüksek sıcaklıklarının 0°C / 3°C olacağı tahmin ediliyor.
 
21.02.2025 Cuma: Parçalı ve çok bulutlu, kar yağışlı geçeceği ve günün en düşük ve en yüksek sıcaklıklarının - 3°C / 2°C olacağı tahmin ediliyor.
 
22.02.2025 Cumartesi: Parçalı ve çok bulutlu, kar yağışlı geçeceği ve günün en düşük ve en yüksek sıcaklıklarının - 4°C / 1°C olacağı tahmin ediliyor. 


Kocaeli'de yarın (20 Şubat Perşembe) okullar tatil mi? Valilikten kar yağışı son dakika açıklaması! - 2. Resim

YARIN OKULLAR TATİL Mİ? 

Yurdun birçok il ve ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle kar tatili karar alındı. Fakat şu ana kadar yarın için eğitime ara verilen bir yer olmadı. Günün ilerleyen saatlerde valilik ya da il milli eğitim müdürlüğü, kaymakamlıklardan kar tatili kararı çıkabilir. 

Kaynak: Türkiye Gazetesi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...