Oba Makarnacılık halka arz kaç lot veriyor, hangi bankalarda var?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Oba Makarnacılık halka arz kaç lot veriyor, hangi bankalarda var?
Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

OBA Markarna halka arz kaç lot düşer, soruları araştırılıyor. Oba Makarna halka arz oluyor. Oba Makarnacılık (OBAMS) talep toplama tarihleri netleşti. Peki, Oba Makarna halka arz ne zaman, kaç lot verir? Oba Makarnacılık halka arz tarihleri, hisse fiyatı, kodu ve olası lot dağıtım sayıları haberimizde.

OBA Makarna için 22 ve 23 Şubat tarihlerinde, hisse başına 39,24 TL sabit fiyat üzerinden talep toplayacak. OBAMS Bist kodu ile Yıldız Pazar'da işlem görecek Oba Makarnacılık halka arz hangi bankalarda? Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) ile detayları belli olan Oba Makarnacılık halka arzda dağıtım şekli merak ediliyor. Oba Makarnacılık San. ve Tic. A.Ş. halka arz fiyatı, kaç lot veriyor? İşte detaylar.

OBA MAKARNACILIK HALKA ARZ KAÇ LOT VERİYOR?

Oba Makarna kişi başı kaç lot düşer, sorusunun cevabı kesinlik içermiyor. Halka arza 3 milyon kişinin katılması halinde 15-16 lot hisse dağıtımı yapılması bekleniyor. Oba Makarnacılık San. ve Tic. A.Ş.’nin (OBAMS) halka arzında bireysel yatırımcılara 47.204.809 lot hisse tahsisatı yapıldı.

Oba Makarnacılık halka arz kaç lot veriyor, hangi bankalarda var?

OBA MAKARNACILIK HANGİ BANKALARDA VAR?

Oba Makarna halka arzı için Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası A.Ş., Ünlü Menkul Değerler A.Ş., Ziraat Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ve QNB Finans Yatırım Menkul Değerler A.Ş. liderliğinde kurulan konsorsiyum aracılığıyla 22-23 Şubat tarihlerinde talep toplanacak. Günlük 2 bin ton makarna üretim kapasitesine sahip Gaziantep merkezli Oba Makarnacılık, en büyük 74. ihracatçı şirket konumunda yer alıyor. 

Oba Makarnacılık halka arz kaç lot veriyor, hangi bankalarda var?

OBAMS Bist kodu ile Yıldız Pazar'da işlem görecek. Oba Makarna paylarının halka arzı, 22-23 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek. Detayları ise şu şekilde;

Borsa Kodu: OBAMS
Halka Arz Yöntemi: Sabit Fiyat ile Talep Toplama
Mevcut Çıkarılmış Sermaye: 407.169.500 -TL
Halka Arz Sonrası Çıkarılmış Sermaye: 479.421.759- TL
Halka Arz Büyüklüğü: 3.780.238.178 TL 
Halka Açıklık Oranı: %20,1

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...