Sanatçı Yasin Yaşlı, beyne pıhtı atması sebebiyle 13 Mayıs 2024 tarihinde hayatını kaybetti

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Sanatçı Yasin Yaşlı, beyne pıhtı atması sebebiyle 13 Mayıs 2024 tarihinde hayatını kaybetti
Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

İç Anadolu bölgesinde şarkıları ve sesi ile büyük beğeni toplayan Yasin Yaşlı'nın vefat etmesinin ardından öldü mü, neden araştırılırken vefat haberi sevenlerini üzdü. Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Konservatuvarında gören Yaşlı'nın ölüm sebebi...

Genç sanatçı olan ve sesiyle adından söz ettiren Yasin Yaşlı'nın hayatını kaybetmesi sevenlerine üzerken başsağlığı mesajları paylaşıldı.

Seslendirdiği şarkılar gündemde olurken Yaşlı, yoğun bakımda tedavi görüyordu.

MÜZİSYEN YASİN YAŞLI ÖLDÜ MÜ, NEDEN?

Mide ağrısı olması nedeniyle hastaneye giden isim 13 Mayıs 2024 tarihinde Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yoğun bakıma alınırken beyninde kan pıhtısı oluştu. Tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybeden Yaşlı, ölüm haberi ile sevenlerini üzdü.

26 yaşında olan sanatçı Yasin Yaşlı, Ankara Şereflikoçhisar'da yaşarken Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Konservatuvar bölümü öğrencisiydi.

Sanatçı Yasin Yaşlı, beyne pıhtı atması sebebiyle hayatını kaybetti - 1. Resim

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, ölüm haberinin ardından sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

"Yöremizin sevilen ses sanatçılarından Yasin Yaşlı'nın vefat haberini üzüntüyle öğrendim. Kendisine Allah’tan rahmet, sevenlerine ve ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum."

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...