Haberler - Haberler
8 saat 40 dakika önce

İstanbul'da ücretsiz kamp alanlarıyla hem deniz hem de orman havasını içinize çekin! Nerelere çadır kurulur?

Dünyanın en kalabalık ve gürültülü şehirleri arasında yer alan İstanbul’un sakinleri gürültü ve kalabalıktan bunaldığında kafa dinleyebileceği, stres atabileceği kamp yapabileceği alanlara kaçmak istiyor. Ancak bilinen çoğu yerlerde de gürültü ve kalabalık eksik olmuyor. Bu haberimizde çoğu doğasever ve kamp severin istediği şartları sağlayan ve ücret ödemeden ailenizle ve sevdiklerinizle kamp yapabileceğiniz alanları sizler için açıklayacağız…
Haberler - Haberler
8 saat 40 dakika önce

EURO 2024 Türkiye - Çekya maçında muhtemel 11'de Samet, Merih, Ferdi yer aldı

Türkiye ile Çekya bu akşam karşı karşıya geliyor. Futbolseverlerin yakından takip ettiği turnuvada A Milli Futbol Takımının kadrosunun nasıl olacağı araştırılırken muhtemel 11 belli oldu. Gruptan çıkmamız için 1 puan almamız yeterken Çekya maçı kadrosu belli olmazken muhtemel 11 haberimizde yer alıyor.
Haberler - Haberler
8 saat 58 dakika önce

Bolu orman yasakları kapsamında Abant, Yedigöller ve Gölcük'te sadece piknik tüpü kullanılacak

Bolu Valiliği tarafından gelen orman yasakları 1 Temmuz itibarıyla başlarken hangi ormanlara giriş yasak öğrenildi. Abant, Yedigöller ve Gölcük'te sadece piknik tüpü kullanılırken diğer yerlerde yanıcı madde kullanımı yasaklandı. Bolu'da orman yasakları ne zaman başlıyor netleşti.
Haberler - Haberler
9 saat 39 dakika önce

Emrullah Turanlı'dan Kuzey Kıbrıs için temizlik seferberliği!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin (KKTC) doğal güzelliklerini koruma amacıyla Taşyapı İnşaat ve T&T Havalimanı İşletmeciliği, 'Temiz Kıbrıs' kampanyasını başlattı. Ercan Havalimanı'nın işletmecisi ve mimarı Emrullah Turanlı öncülüğünde başlayan kampanya, Lefkoşa-Girne anayolu üzerindeki Boğaz Piknik Alanı'nın temizlenmesiyle ilk adımını attı.
Haberler - Haberler
10 saat 9 dakika önce

Gebze'de fabrikada çıkan yangını söndürme çalışmaları sürüyor

Bugün Kocaeli Gebze'de bir fabrikada çıkan yangının ardından neden, nerede çıktı soruları araştırıldı. Siyah dumanların yükselmesiyle beraber vatandaşlar ihbarda bulundu. 26 Haziran günü öğlen saatlerinde başlayan Gebze yangınında söndürme çalışmalar devam ediyor.
Haberler - Haberler
10 saat 21 dakika önce

"Allah" deyince şaha kalkan at, Bolu'da kameralara yakalandı

Sosyal medyada gündem olan "Allah" dendiği zaman şaha kalkan at büyük ilgi görürken Atın sahibi Bülent Temel, 'Allah' kelimesine alıştırdım sözleriyle ilgi topladı. Atı görenler ise nerede, hangi ilde aramasını yapmaya başladı.
Haberler - Haberler
10 saat 47 dakika önce

Bugün Gaziantep Araban'da sabah başlayan elektrik kesintisi 17.00 civarı sona erecek

26 Haziran günü Gaziantep'te meydana gelen elektrik kesintisinin ardından vatandaşlar kesintinin ne zaman biteceğini araştırırken anlık çalışmaların kapsadığı yerleri de araştırdı. "Elif, 1 nolu" sokaklarda dahil olmak üzere birçok yerde oluşan elektrik arızasının kısa sürede bitmesi bekleniyor.
Haberler - Haberler
10 saat 51 dakika önce

Medya, Kültür Sanat ve Turizm Buluşmaları Kars’ta!

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla Kültür Sanat muhabirleri derneği tarafından bu yıl 5. Düzenlenen “Medya, Kültür Sanat ve Turizm buluşmaları” etkinlikleri serhat şehrimiz Kars’ta başlıyor.
Haberler - Haberler
11 saat 31 dakika önce

25 Haziran'da Türkiye'de günün en sıcak ili Şanlıurfa olurken Ceylanpınar'da termometreler 45,6 dereceyi gösterdi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan verilere göre 26 Haziran bugün en sıcak il neresi, kaç derece gibi sorulara ulaşabiliyoruz. 25 Haziran Salı günü Türkiye'de en sıcak dereceye ulaşan il Şanlıurfa oldu. Günün en yüksek sıcaklığa sahip iline dair bilgiler...
Haberler - Haberler
12 saat 47 dakika önce

Çekya ile Türkiye'nin oynadığı tüm maçlar beşer defa beraberlik ve 1 kez berabere olarak sonuçlandı

EURO 2024'te Çekya ile Türkiye karşı karşıya gelirken bu akşam 22.00'da başlayacak. Yakından takip edilen organizasyonda heyecan sürerken Çekya - Türkiye son maç sonuçları da araştırıldı. Karşılaşmalarda Milli Takım kaç defa kazandı, yenildi gündemde yer aldı. İşte maç sonuçları...
Haberler - Haberler
13 saat 15 dakika önce

Rafa Silva'nın Fernando Santos ile yaşadığı gerginlik nedeniyle Milli Takım'da olmadığı iddia edildi

Beşiktaş'ın yeni transferinin milli takımda yer almamasının ardından taraftarlar Rafa Silva neden takımda yok araştırdı. EURO 2024 heyecanı devam ederken yeni oyunu Silva'yı izlemek isteyenler neden oynamıyor merak ederken Fernando Santos ile yaşadığı sorun nedeniyle takımda yer almadığı konuşulmaya başlandı.
Haberler - Haberler
13 saat 44 dakika önce

NATO Genel Sekreteri seçilen Mark Rutte, Özgürlük ve Demokrasi için Halk Partisi lideri

14 Şubat 1967 yılında dünyaya gelen Hollanda başbakanı Mark Rutte olurken hayatına dair bilgiler de merak edildi. Kimdir, kaç yaşında gibi sorular gündeme gelirken NATO genel sekteri kim araştırılmıştı. Bugün yapılan oylama ile yeni sekreter belli oldu.
Haberler - Haberler
13 saat 53 dakika önce

28 Mart 2016'da AK Parti'den ihraç edilen Yaşar Yakış hayatını kaybetti

AKP'nin kurucuları arasında olan ve 2016 senesinde partiden ihraç edilen Yaşar Yakış'ın vefat haberinin ardından neden öldüğü merak konusu oldu. AK Parti'nin ilk dışişleri bakanı olan ismin acı haberinin ardından taziye mesajları gelirken ölüm sebebi ve kaç yaşında olduğu da gündeme geldi.
Haberler - Haberler
14 saat 19 dakika önce

Çayırova ilçesinde okul müdür yardımcısı, vurularak hayatını kaybetti

Bugün sabah saatlerinde Kocaeli'nde meydana gelen korkunç olayın ardından silahla vurulan okul müdürü Mahir Çoğaç öldü mü, neden araştırması yapılırken vurulan müdür yardımcısının hangi okulda olduğu merak edildi. Trafikte silahla vuran kişinin 17 yaşında olduğu iddia edilirken suçluyu yakalama çalışmaları devam ediyor.
Haberler - Haberler
14 saat 32 dakika önce

Hayatını kaybeden Koç Holding kuruluşunda yer alan Can Kıraç, İnan Kıraç'ın abisi

Koç Holding'in kuruluşunda yer alan isimlerden biri olan ve şirketin büyümesinde büyük rol oynayan Can Kıraç'ın hayatını kaybetmesinin ardından öldü mü, neden araması yapıldı. 1927 yılında dünyaya gelen isim kimin kardeşi, abisi kim araması yapılırken ölüm sebebi de araştırıldı.
Haberler - Haberler
14 saat 52 dakika önce

Ordu Fatsa'da azası Özkan Öztürk'ü vuran muhtar yakalandı

Geçtiğimiz günlerde Ordu'nun Fatsa ilçesinde meydana gelen olayın ardından azasını vuran muhtar yakalandı mı, tutuklandı mı gibi sorular gündeme gelirken Fatsa'da olan son dakika olayında gelişme yaşandı. Aralarında önceden husumet olan ikiliden muhtar, silahı ile Öztürk'ü vurmuştu.
Haberler - Haberler
15 saat 1 dakika önce

Bugün talep toplamaya başlayan Efor Çay'ın, 3.5 milyon katılım olursa 20 lot vermesi bekleniyor

SPK tarafından başvurusu onaylananlar arasında yer alan Efor Çay ve Seğmen Kardeşler, bugün talep toplamaya başladı. EFORC koduyla satışa çıkacak olan hisseyi satın almak isteyenler Halk Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ile alabilirken kaç lot verir merak ediliyor.
Haberler - Haberler
15 saat 10 dakika önce

Hakan Çalhanoğlu, Samet Akaydın ve Zeki Çelik sarı kart sınırında bulunuyor

EURO 2024'te Türkiye ile Çekya karşı karşıya gelecek. Heyecanla takip edilen turnuvada sarı kart sınırında bulunanların kim olduğu merak edilirken eksikler de araştırıldı. Milli Takımımız tarihindeki 629'uncu mücadeleye çıkarken Hakan Çalhanoğlu, Samet Akaydın ve Zeki Çelik neden yok araştırıldı.
Haberler - Haberler
15 saat 44 dakika önce

26 Haziran EURO 2024 maçları: Türkiye - Çekya maçı ile beraber 3 karşılaşma oynanacak

Milyonlarca kişinin yakından takip ettiği EURO 2024'te bu akşam 4 karşılaşma oynanırken bugün maç var mı, hangi maçlar var merak edildi. Futbolseverlerin heyecanla izlediği karşılaşmalar arasında Türkiye karşılaşması yer alırken bugün Türkiye'nin mücadelesinin ne zaman başlayacağı da merak konusu olurken muhtemel kadro haberimizde yer aldı.
Haberler - Haberler
16 saat 1 dakika önce

Bahçeşehir kazadan görüntüler gelmeye devam ediyor! 15 araçlık zincirleme kazada 5 yaralı var

Bugün sabahın erken saatlerinde TEM otoyolunda meydana gelen TEM kazası son dakika trafik kazasında ölü, yaralı var mı merak edilirken kazanın nerede olduğu da araştırıldı. Bahçeşehir-Mahmutbey yolunda meydana gelen zincirleme kazanın görüntüleri de gelmeye başladı.
Haberler - Haberler
16 saat 21 dakika önce

Deniz Yavuzyılmaz'ın borçların dolardan TL'ye dönüştürülmesiyle ilgili paylaşımına bakanlıktan cevap geldi

CHP Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Zonguldak milletvekili olan Yavuzyılmaz, dün gece sosyal medya hesabından IC İçtaş ve Limak’ın özelleştirme borçlarının dolardan TL'ye çevrilerek alındığına dair yaptığı paylaşım gündemde yerini alırken Deniz Yavuzyılmaz ne dedi, olay nedir merak edildi.
Sona Git