X Pro nedir? TweetDeck kapandı mı?

Düzenleyen: / Kaynak: TGRT Haber
- Güncelleme:
X Pro nedir? TweetDeck kapandı mı?
Haberler Haberleri  / TGRT Haber

Elon Musk'ın Twitter'ın ismini X olarak değiştirmesinin ardından X Pro nedir, sorusu araştırılıyor. 2011 yılında Twitter tarafından alınmasından bu yana ücretsiz olan TweetDeck kapandı mı? TweetDeck, X Pro mu oldu? Tweetdeck'in yeni adı ne? Ücretsiz Tweetdeck özelliği kalktı. İşte detaylar...

TweetDeck'in ücretsiz olup olmadığı araştırılıyor. TweetDeck'i ücretsiz kullanıcılara kapandı mı? TweetDeck veya yeni adıyla X Pro mu oldu, X Pro nedir? Detaylar haberimizde...

X PRO NEDİR?

Elon Musk, Twitter olarak bilinen platformu, X olarak değiştirdi. Twitter'ın eski hallerini hatırlatacak her ayrıntı değişiyor. Tweet, gönderi oldu, rtweet ise repost olarak değişti. Sıra ise Tweetdeck'e geldi.

TweetDeck, Twitter hesaplarının yönetimi için bir sosyal medya panosu uygulamasıdır. Uzman kullanıcıların kullandığı paylaşım, yönetim, düzenleme ve takip uygulaması Tweetdeck'in adı XPro olarak değişiyor. İlk kez 2008 yılında piyasaya sürülen TweetDeck üzerinden uzun süre pek çok farklı sosyal medya platformunun yönetimi rahatlıkla sağlanabiliyor. Uzman kullanıcılara hitap eden TweetDeck de değişimden nasibini aldı. Sosyal medya içeriklerinizi planlamak,ve sahip olduğunuz bir organizasyonu geliştirmek için kullanılan TweetDeck'in yeni adı  X PRO oldu. Tweetdeck URL'i  ise hâlâ aynı kaldı.

X Pro nedir? TweetDeck kapandı mı?

TWEETDECK KAPANDI MI?

TweetDeck yeni adıyla X Pro hizmeti önceden ücretsiz bir şekilde kullanılıyordu ancak TweetDeck artık sadece X Premium sahiplerine sunuluyor. TweetDeck kapanmadı ama kullanımı artık paralı olacak.  X Pro hizmeti yalnızca abone olan kullanıcılar tarafından erişimde olacak. TweetDeck'e erişmek için abone olmak gerekecek. Peki, X  Premium kaç TL? Premium plan ise mobil cihazlarda 209 TL iken, PC üzerinden 150 TL'ye satın alınabiliyor.

 

 

 

 

 

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...