Haberler - Haberler
05 Nisan 2024 - 18:23

Hearts of Iron 4 önümüzdeki hafta sonu boyunca Steam'de ücretsiz denemeye açılacak

Steam bu hafta sonuna özel ücretsiz oyunları geldi. Steam'den hafta sonuna özel ücretsiz oyunları araştırılmaya başlandı. Steam'de bir oyun ücretsiz kullanıma açıldı. Peki, Steam hangi oyunu ücretsiz yaptı? İşte detaylar...
Haberler - Haberler
05 Nisan 2024 - 18:11

İşverenlerin en çok eleman aradığı 10 meslek

İşverenlerin en çok eleman aradığı meslekler açıklandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, rapora göre 330 bin 325 açık iş tespit ettiklerini belirtti. Peki, en çok eleman aranan meslekler nelerdir? İşte detaylar....
Haberler - Haberler
05 Nisan 2024 - 17:51

İYİ Parti 27 Nisan'da Olağanüstü Seçimli Kurultay'a gidecek

İyi Parti'de Olağanüstü Kurultay tarihi ne zaman, sorusu cevap buldu. İyi Parti, olağanüstü kurultaya gitmeye hazırlanıyor. Geride kalan 2024 yerel seçimlerinin ardından İYİ Parti’de Genel Başkan Meral Akşener istifaya davet edildi. Peki, İyi Parti'de genel başkanlık için kimler aday? Meral Akşener istifa etti mi? İşte detaylar...
Haberler - Haberler
05 Nisan 2024 - 17:40

İstanbul'da Bayram boyunca toplu taşıma bedava olacak

İstanbul'da 9 gün sürecek bayram tatili heyecanı başladı. İstanbul'da Ramazan Bayramı boyunca toplu taşımanın ücretsiz olup olmayacağı merak konusu oldu. Peki, İstanbul'da Bayramda toplu taşıma ücretsiz mi? Marmaray, otobüs, metrobüs, vapur, metro ücretsiz mi? İşte detaylar...
Haberler - Haberler
05 Nisan 2024 - 17:20

Gelinim Mutfakta 5 Nisan'da çeyrek altını Aleyna kazandı! Haftanın kazananı ise Yeşim oldu

Gelinim Mutfakta'da haftanın son günü geride kaldı. Nursel Ergin'in sunuculuğunu yaptığı yarışmada kazanan ismin kim olduğu merak konusu oldu. Sevilerek takip edilen programda 5 Nisan gününün puan durumu da araştırılırken çeyrek altın ve bileziklerin sahibi olan kişi de araştırıldı. Peki, Gelinim Mutfakta bugün kim 1.oldu, çeyrek altını kim kazandı? Haftayı kim kazandı? İşte bugünün kazananı ve puan durumu...
Haberler - Haberler
05 Nisan 2024 - 15:45

27. gün teravih namazı kılmanın fazileti! Ramazan’ın 27. günü teravih kılmanın fazileti nedir?

27. gün teravih namazı fazileti, Allah'ın emriyle cehennemin kapıları kapanır. | Ramazan ayının gelmesi ile birlikte teravih namazları yatsı namazından sonra eda edilmeye başlandı. Her günün ayrı bir teravih namazı fazileti bulunmaktadır. Gün gün teravih namazı faziletleri yazımızda derledik. Peki, 27. gün teravih namazı kılmanın fazileti nedir?
Haberler - Haberler
05 Nisan 2024 - 15:39

Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan hayatı ve biyografisi

31 Mart yerel seçimlerinde Şişli Belediye Başkanı CHP'den Resul Emrah Şahan seçildi. Resul Emrah Şahan'ın hakkında merak edilenler haberimizde yer alıyor.
Haberler - Haberler
05 Nisan 2024 - 15:05

Beyoğlu Bülbül Mahallesi Büyük Kırlangıç Sokak’ta iki binada nedeni henüz bilinmeyen bir yangın çıktı

Son dakika gelen bilgilere göre İstanbul’un Beyoğlu ilçesinde iki binada yangın çıktı. Vatandaşlar Beyoğlu yangın sebebini merak ediyor. Beyoğlu’nda çıkan yangının nedeni araştırılıyor. İşte Beyoğlu yangınında son durum…
Haberler - Haberler
05 Nisan 2024 - 15:03

Ramazan'ın 26. günü (5 Nisan 2024) yapılacak ibadetler, çekilecek tesbihler

Bedenin ve ruhun dünyadan bir nebze de olsa soyutlanıp, maddi ve manevi olarak doyduğu, sofraların bolluk ve bereketten taşıp arttığı, 11 ayın sultanı ve içinde bin aydan daha hayırlı olan Kadir gecesini barındırdığı mübarek Ramazan ayında Allah’ın farz kıldığı oruç tutmanın yanında yapılması gereken ibadetler de vardır. Ramazan'ın 26. günü okunacak dualar, çekilecek tesbihler ve ibadetler nelerdir sorularına dair detaylar haberimizde yer alıyor.
Haberler - Haberler
05 Nisan 2024 - 15:02

Belediye başkanına mazbata il veya ilçe seçim kurulu tarafından veriliyor

31 Mart genel seçimleri geride kalırken seçilen belediye başkanları ve muhtarlar mazbatalarını almaya başladı. Seçmenler, belediye Başkanlarının mazbatayı kim veriyor, nereden alıyor sorularını araştırılıyor.
Haberler - Haberler
05 Nisan 2024 - 12:00

Kadir Gecesi'nin önemi ve yapılacak ibadetler

Kadir Gecesi hangi güne denk geliyor, Kadir Gecesi'nde neler yapabiliriz, nasıl değerlendirebiliriz konularına dair detaylar haberimizde yer alıyor.
Haberler - Haberler
05 Nisan 2024 - 11:55

Dijital Deneyim Müzesi bilet ücretleri ve yaş sınırı

Dijital Deneyim Müzesi giriş ücretleri ve yaş sınırı araştırılıyor. Bilet fiyatları ve diğer detaylar haberimizde yer alıyor.
Haberler - Haberler
05 Nisan 2024 - 11:24

Dijital Deneyim Müzesi haftanın her günü Beyoğlu Sütlüce'de ziyaretçilere açık

Dijital Deneyim Müzesi'nin nerede, hangi günler kaça kadar açık sorularının cevapları haberimizde yer alıyor.
Haberler - Haberler
05 Nisan 2024 - 11:16

Kadir Gecesi ile ilgili Hadis-i şerifler

Bin aydan daha hayırlı ve Allah indindeki en değerli gece olan Kadir Gecesi'ne dair Hadis-i şerifler araştırılıyor. Kadir Gecesi'nin anlamı ve önemine dair detaylar haberimizde yer alıyor.
Haberler - Haberler
05 Nisan 2024 - 11:05

Metro Kadir Gecesi'nde sabaha kadar çalışacak İstanbul gece metrosu

Kadir Gecesi'nde camileri ziyaret etmek, etkinliklere katılmak için metro kullanacak yolcular gece metro olup olmayacağını merak ediyor.
Haberler - Haberler
05 Nisan 2024 - 09:12

Kadir Gecesi'ne özel en anlamlı Cuma mesajları 2024!

Kadir Gecesi'nin de idrak edileceği 5 Nisan Cuma gününde Müslümanlar eşine, dostuna, akrabasına göndereceği anlamlı Cuma mesajlarını araştırıyor.
Haberler - Haberler
05 Nisan 2024 - 09:00

Kadir gecesi yapılabilecek ibadetler

İslam dinine göre Kadir gecesi bin aydan daha hayırlı ve özel bir gecedir. Kadir Gecesi'ni nasıl değerlendirilmeli, hangi ibadetleri yapmalıyız konularına dair detaylar haberimizde yer alıyor.
Haberler - Haberler
05 Nisan 2024 - 08:49

Meteoroloji'ye göre bu hafta sonu yağmur var

Meteoroloji'nin 5 günlük hava durumu tahmin raporuna göre 5 Nisan itibarıyla yurda kuzeybatıdan gelen yağışlı hava hafta sonu etkili olacak. Hafta sonu yağmur var mı, İstanbul hava durumu araştırılıyor.
Haberler - Haberler
05 Nisan 2024 - 08:01

Bayram tatili 6 Nisan Cumartesi günü başlıyor

2024 yılı Ramazan Bayramı tatili 9 gün olarak belirlendi. Tatilin ne zaman başlayıp ne zaman bittiği araştırılıyor.
Haberler - Haberler
05 Nisan 2024 - 07:15

4 Nisan Survivor'da mavi takımdan Poyraz elendi

Survivor All Star 2024 yarışmasında dün akşam eleme düellosu yaşandı. Survivor'da elenen isim ve detayları haberimizde yer alıyor.
Haberler - Haberler
05 Nisan 2024 - 01:22

Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı geliyor! 2024'te Ekim Kasım gibi gerçekleşecek

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, avukatlıkta yeni düzenlemenin başlatıldığını açıkladı. Avukatların mesleki hayatını geliştirmeye yönelik adımlar atıldı. Mesleğe girişte Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı geliyor. Peki, Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı kimler için? Yılda kaç defa? Tüm merak edilenler haberimizde.
Başa Dön Sona Git