Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
28 Ekim 2023 - 11:29

Devlet Bahçeli'ye Cumhuriyet'in 100.yılına özel yüzük tasarlandı: 'Turan' detaylarıyla dikkat çekti

Konyalı yüzük tasarımcısı Cumhuriyet'in 100.yılına özel Devlet Bahçeli'ye "Turan" ismini verdiği yüzük tasarladı. Tasarımcı Servet Küçükdemirel, yüzüğü Bahçeli'ye verdi ve Bahçeli'nin çok beğendiğini söyledi.
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
27 Ekim 2023 - 10:24

Nasrettin Hoca'dan ilham aldı: 'Her işim ters gidiyor, bisikletim de ters gitsin'

Geçtiğimiz günlerde akan trafikte bisiklete ters bindiği görüntüsüyle sosyal medyada gündem olan Yusuf Güler, bisiklete ters binme sebebini anlattı. Güler, Nasrettin Hoca'dan ilham aldığını söyledi.
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
25 Ekim 2023 - 09:39

Verim almak için değil bahçe güzel gözüksün diye yaptı: İlginç kovanlar hem korkutuyor hem güldürüyor

Samsun'da arıcılık işi ile uğraşan Turgut Kocabıyık, birbirinden farklı şekillerde kovanlar kullanıyor. Tabut, cansız manken, su varili şekillerindeki kovanlar görenleri korkutuyor.
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
24 Ekim 2023 - 15:14

Zeka sınırlarını zorlayan bulmaca: Görseldeki futbolcuyu 6 saniyede bulamayan kafayı yiyor

Sosyal medyada trendler arasına giren bu optik illüzyon görüntüsünde bir futbolcu saklanıyor. Onu 6 saniye içinde fark edebilir misiniz? Hadi, keskin gözlere sahip misiniz, test edelim.
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
23 Ekim 2023 - 14:35

İnsanlık ölmemiş! Bulduğu paranın sahibini 2 hafta aradı

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde bir vatandaş banka haznesinde unutulan parayı 2 haftalık arayışının ardından sahibine ulaştırdı.
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
22 Ekim 2023 - 11:56

Isınmada yüzde 25 tasarruf sağlıyor! Kendi imkanlarıyla ısıtma cihazı geliştirdi: Sipariş almaya başladı

Erzurumlu elektrik teknisyeni Ebubekir Taşbaşı, faturalara katkıda bulunacak keşfiyle vatandaşa hizmet etmeye hazırlanıyor. Elektrikle çalışan tasarruflu kombi geliştiren Taşbaşı, buluşu hakkındaki detayları anlattı.
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
18 Ekim 2023 - 11:48

Mezarların hikayesini duyanlar şaşkınlığını gizleyemiyor! "Bu kadar da olur mu?" diyor

Rize’nin Kalkandere ilçesinde yan yana duran mezarların hikayesini duyanlar şaşkınlıklarını gizleyemiyor. 'Büyük Harun' diye tanıdığı Harun Fazlıoğlu’nun hemen yanındaki mezar taşında 1. eş Fatma Fazlıoğlu, onun yanında ise 2003 yılında vefat eden 2. eş Fatma Fazlıoğlu, onun ardından 2009 yılında vefat eden 3. eş Fatma Fazlıoğlu ve son olarak ise henüz hayatta olan ama vefatı durumunda mezarı hazır olan 4. eş Ayşe Fazlıoğlu’nun mezar taşı kondu.
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
17 Ekim 2023 - 16:00

Arazi satıp bayiden sıfır araç aldı, 200 metre sonra hayatının şokunu yaşadı! 'Gözlerin yanılıyor olabilir abi'

İstanbul'da bir bayiden sıfır araç alan 61 yaşındaki Ali Bey Yaşar, aldığı sıfır aracın arka bagaj kapısının ve kapısının renginin farklı olduğunu yakıt alırken fark etti. Durumu hemen bayiye bildiren Yaşar, aldığı cevap karşısında hayatının şokunu yaşadı ve durumu mahkemeye taşıdı.
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
17 Ekim 2023 - 10:07

Belediye 'giysibank' açtı: Kadınlar üretiyor, ihtiyacı olan ücretsiz alıyor

Kırıkkale'nin Bahşılı ilçesinde belediyenin dar gelirli vatandaşlar için hizmete açtığı giysibank mağazasında üretilen kıyafetler, ihtiyaç sahiplerine ücretsiz olarak sunuluyor. Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, mağazadaki kıyafetleri kendilerinin üretmeye başladıklarını söyledi.
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
14 Ekim 2023 - 17:21

Ayak tabanınız sizi ele veriyor… Bütün sırlarınız ortalığa dökülebilir

Ayak şekliniz kişiliğiniz hakkında birçok şey anlatıyor olabilir. Yüksek kemerli mi ayaklara mı sahipsiniz yoksa süz taban mısınız? Bu durum karakteriniz hakkında ipuçları verecek.
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
13 Ekim 2023 - 17:02

Dikkat seviyesini test edecek illüzyon: 7 saniyede kediyi bulun

Yüksek zekaya sahip kişilerin çözebileceği bir optik illüzyon ile karşınızdayız. Resimdeki yavru fillerin arasına gizlenmiş kediyi 7 saniye içinde bulmanız gerekiyor.
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
13 Ekim 2023 - 13:48

Adını ilk kez duyacaksınız: Tüyleri kökünden yok ediyor

İstenmeyen tüylerden doğal bir şekilde kurtulmak mümkün. Karınca yumurtası yağı tam da bu noktada imdadınıza yetişiyor. Peki, karınca yumurtası yağı ne sıklıkla ve nasıl kullanılır? İşte detaylar…
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
13 Ekim 2023 - 12:22

Ağaçlar yaprak dökerken meyve verdi: Köylü 'Allah'ın hikmeti' dedi! Yazın yetişiyordu, sonbaharda hasat heyecanı başladı

Normal koşullarda Mayıs-Ağustos ayları arasında meyve veren kayısı ağacı, Bitlis'te ekim ayında meyve vermeye başladı. Ağacı gören vatandaşlar ise şaşkına döndü.
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
13 Ekim 2023 - 11:00

Asırlık gelenek düğüne renk kattı! Gelin ve damat hamama deveyle geldi

Edirne’de yaşayan Damat Alper Zülüfoğlu ve Gelin Nehir Kabaca, asırlık geleneği yaşattı. Damat ve gelin hamama deveyle çalgılı çengili müzik eşliğinde geldi.
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
12 Ekim 2023 - 17:33

Kurbağa nerede? Jilet gibi keskin gözü olanlar 8 saniyede buluyor

İnternette birçok kişinin birbirine yolladığı, beyin yakan bir optik illüzyon ile karşınızdayız. Bu testi çözmek için yalnızca 8 saniyeniz var. Gizli kurbağayı bulun, keskin gözleriniz olduğunu kanıtlayın.
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
12 Ekim 2023 - 15:21

Enkazdan kurtardığı kedi, 9 aydır kendisine yoldaşlık yapıyor

Mardinli itfaiye eri, 6 Şubat Kahramanmaraşlı merkezli depremlerin vurduğu Gaziantep'te enkazdan kurtardığı kediyi sahiplendi. Kedisine "Enkaz" ismini koyan itfaiye eri, deprem travması yaşayan kedisini iyileştirmeye çalışıyor.
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
12 Ekim 2023 - 12:06

Türkiye'de bir ilk: Pet Fashion Show

Pet Fashion Show, Türkiye'de ilk kez  PETZOO EURASIA’da gerçekleşecek. Sahipleriyle birlikte podyuma çıkan sevimli dostlarımız muhteşem bir defileye imza atacak.
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
12 Ekim 2023 - 10:10

Halat yoksa çocuk var! Arabası yolda kalan Adanalıdan yok artık dedirten çözüm

Adana'da aracı yolda kalan bir şahıs, bulduğu çözümle "bu kadar da olmaz" dedirtti. Halat bulamayan sürücü bir çocuğu halat gibi kullanarak arabasını çektirdi. O anlar ise bir vatandaşın telefonuyla görüntülendi.
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
11 Ekim 2023 - 15:07

Kişilik testi: Göz mü yoksa hendek mi var? Gördüğünüz şey karakterinizi ortaya çıkarıyor

İnternette viral olan test, sosyal medya kullanıcılarının yeni gözdesi oldu. Kişiliğinizin bilinmeyen yönleri hakkında bilgi sahibi olmak için bu optik illüzyonu deneyin ve kendinizi test edin.
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
10 Ekim 2023 - 11:41

Odada saklanan kuş nerede? Zekasına güvenenler 8 saniyede buluyor

Dikkat seviyenizi ölçecek bir testle karşınızdayız. Yatak odasında gizlenmiş bir kuş var. Onu 8 saniye içinde fark edebilir misiniz? Cevabı en hızlı bulanlar gözlem yeteneğini ve zekasını ispatlıyor.
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
09 Ekim 2023 - 12:11

Gördüklerinizin hepsi panda değil! Farklı hayvanı bulan zekasını kanıtlıyor

Optik illüzyonlar, beynimizi kandırabilmek için oluşturulan testler olarak biliniyor. Son dönemde popüler olan bu testte ise pandaların arasında saklanan hayvanın bulunması isteniyor. Görevi tamamlamak için yalnızca 4 saniyeniz var…
Başa Dön Sona Git