Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
18 Ağustos 2023 - 11:07

10 saniyeniz başladı! 3 gizli yüzü yalnızca zeka küpü olanlar buluyor

Her gün, internet kullanıcılarının beynini zorlayan birçok optik illüzyon görüntüsü viral oluyor. İşte akıllıca hazırlanmış ve gizlenmiş üç yüzü fark etmenizi isteyen bir illüzyon daha… Hepsini bulmak için 10 saniyeniz bulunuyor.
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
17 Ağustos 2023 - 14:09

Üstün zeka testi: Görseldeki 10 yüzü gören ‘süper zekalı’ çıkıyor

Yeteneklerinizi ve gözlem gücünüzü test etmek için bu eğlenceli teste katılın. Ağacın dallarına gizlenmiş tüm yüzleri 29 saniye içinde bulmanız gerekiyor.
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
16 Ağustos 2023 - 16:28

Kaplumbağa nerede? 5 saniyede bulanlar inanılmaz keskin gözlere sahip

Optik illüzyon testi: Sosyal medyayı son haftalarda kasıp kavuran bir görsel illüzyon ile karşınızdayız. Bu fotoğrafta gizlenmiş kaplumbağayı bulmak epey zor. Bakalım siz onu 5 saniyede bulabilecek misiniz?
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
14 Ağustos 2023 - 16:11

Süre: 6 saniye! Flamingoların arasındaki gizlenen kızı keskin gözlüler buluyor

Bu optik illüzyon resminde flamingoların arasında saklanan bir kız var. Sadece olağanüstü görüşe sahip kişiler onu 6 saniye içinde bulabilir. O kişi siz misiniz? Hadi öğrenelim…
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
12 Ağustos 2023 - 16:55

Zekayı ölçen test: Gizli kediyi 13 saniyede bulan ‘dahi’ olarak adlandırılıyor

Optik illüzyon testleri son dönemde yaygın hale geldi. Bunlardan biri ise şimdilerde oldukça popüler. Uzmanlara göre, bu optik illüzyon resmindeki gizli kediyi 13 saniye içinde fark edebilirseniz, siz bir dahisiniz.
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
12 Ağustos 2023 - 16:20

Öyle bir karışım ki leke bırakmıyor! Duşakabine yıllarca işlemiş kireç lekesi bile anında çıkacak

Temiz olmasına en çok özen gösterilen yerlerden birisi banyolar. Özellikle duşakabinlerde yıllar içinde oluşan kireç lekeleri çok can sıkıcı olabilmektedir. İşte sizi bu dertlerden kurtaracak ve yıllar içinde işlemiş kireç lekesini anında çıkaracak etkili bir formül.
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
12 Ağustos 2023 - 10:49

Hobi olarak savaş zırhı yapıyor: Taleplere yetişemiyor

Tokat'ta hobi olarak savaş zırhı yapan Mehmet Recep Erçin, film setlerinden ve Cumhurbaşkanlığından talepler geldiğini ancak zırhların 200 bin farklı işlemden geçtiğini, bu yüzden taleplere yetişemeyeceği için gelen siparişleri geri çevirdiğini söyledi.
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
11 Ağustos 2023 - 16:17

Rakama göre karakter analizi: Seçtiğiniz sayı kişiliğinizin gizli yönlerini ele veriyor!

En sevdiğiniz sayı sizin hakkınızda ne söylüyor? Gizli kişilik özelliklerinizi öğrenmek için 1 ile 9 arasında en sevdiğiniz rakamı seçin ve hakkınızda neleri ortaya çıkardığını öğrenin.
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
10 Ağustos 2023 - 15:47

Mutfakta saklanan kedi nerede? 6 saniyede bulanlar mükemmel gözlere sahip!

Son dönemde internette hızla yayılan optik illüzyon testinde, mutfakta saklanan sevimli bir kedi var. Onu 6 saniye içinde fark edebilir misiniz?
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
07 Ağustos 2023 - 13:20

Süre: 7 saniye! Ağaçların arasındaki balerini bulan zekasıyla ateş ediyor

Optik illüzyon testleri büyük ilgi topluyor. Sosyal medyada yayılan bu illüzyonda da bir balerin yer alıyor. Göreviniz onu 7 saniye içinde bulmak.
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
04 Ağustos 2023 - 16:45

2023 AV SEZONU | 2023-2024 av sezonu ne zaman açılıyor? Av sezonu başladı mı?

Av sezonu ile ilgili arama motorlarında “2023-2024 av sezonu ne zaman açılıyor? Av sezonu başladı mı?” soruları en çok merak edilen ve araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki, 2023-2024 av sezonu ne zaman açılıyor? Av sezonu başladı mı? İşte o detaylar…
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
04 Ağustos 2023 - 11:20

Süre: 8 saniye! Karlı dağlardaki gizli yüzü bulan ‘süper zeki’ çıkıyor

Sosyal medyada büyük ilgi çeken bu resimde gizli bir adam var. Onu 5 saniye içinde bulabilir misiniz? Bu meydan okumayı şimdi deneyin!
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
04 Ağustos 2023 - 11:19

En çok tercih edilen klima markaları! Hangi klima ne kadar?

Sıcakların artması ile serinlemek isteyen vatandaşlar klimaları araştırmaya başladı. Peki 2023 yılı içerisinde en çok tercih edilen klimaları hangisi oldu? Hangi klima ne kadar? İşte klimalar hakkında merak edilenler…
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
03 Ağustos 2023 - 15:08

Hep çöpe atıyorduk… Meğer meyvesinden daha yararlıymış

Yaz sezonunun olmazsa olmaz meyvelerinden karpuz ve kavunun çekirdekleri de çok faydalı. Uzmanı bu çekirdeklerin 20 dakika boyunca kavrulup tüketilmesini öneriyor.
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
03 Ağustos 2023 - 14:19

5 milyon yıllık mağara Tulumtaş Mağarası nerededir, açıldı mı? Tulumtaş Mağarası ziyaret saatleri

Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde 1992 yılında ortaya çıkarılan ve turizme kazandırılmak üzere çalışma yapılan Tulumtaş Mağarası hakkında arama motorlarında “Tulumtaş Mağarası nerededir, açıldı mı?” soruları araştırılıyor. Peki, Tulumtaş Mağarası nerededir, açıldı mı? sorularının cevapları ve Tulumtaş Mağarası ziyaret saatleri hakkında detaylar…
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
03 Ağustos 2023 - 11:49

İstanbul'da su kesintileri 3 Ağustos 2023 | İstanbul'da hangi ilçelerde su kesilecek, sular ne zaman gelecek?

İstanbul'da İSKİ tarafından planlı şekilde su kesintileri yapılacak ilçelerle ilgili vatandaşlar arama motorlarında "İstanbul'da hangi ilçelerde su kesilecek, sular ne zaman gelecek?" sorularını araştırıyorlar "Peki, İstanbul'da hangi ilçelerde su kesilecek, sular ne zaman gelecek? İşte o detaylar...
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
03 Ağustos 2023 - 10:56

Optik illüzyon testi: 5 saniyede 2 gizli pandayı bulabilir misin?

Son dönemde popüler olan optik illüzyonda bir değil tam 3 tane panda var. Onları 5 saniye içinde fark edebilir misiniz? Gözlem becerilerinizi şimdi test edin!
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
02 Ağustos 2023 - 17:15

Kötü kokuyu yok ediyor, performansını katlıyor… Bulaşık makinesini çalıştırırken bilmeniz gereken teknik

Bulaşık makinesindeki kötü koku problemi herkes için rahatsız edici. Bu tür durumlarda kötü kokuyu gidermek ve bulaşık makinesini derinlemesine temizlemek için yapacaklarınız aslında basit.
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
02 Ağustos 2023 - 12:01

Gözleri kör eden test: Görseldeki 3 kalbi bulan zehir gibi bakışlara sahip

Bahçedeki güllerin arasında saklanan üç kalp var. Hepsini 13 saniye içinde görebilir misiniz? Gözlem becerilerinizi şimdi test edin!
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
01 Ağustos 2023 - 11:46

Sabır ölçen test: İlk gördüğünüz nesne sizi ele veriyor

Görseli dikkatlice inceleyin, ilk önce ne görüyorsunuz? Bir aslan mı yoksa bir maymun mu? Bilinçaltınız kişiliğiniz hakkında ipuçları veriyor. Sabırlı mı yoksa sabırsız biri misiniz? Kişiliğinizin gizli yönlerini öğrenmek için kişilik testini uygulayın.
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
01 Ağustos 2023 - 09:56

Süper Ay nedir? Süper Ay ne zaman, kaç yılda bir olur?

Türkiye’nin bazı bölgelerinde “süper Ay” göründü. süper Ay’ın görünmesi ile arama motorlarında “süper Ay nedir? süper Dolunay ne zaman, kaç yılda bir olur?” sorularının cevapları araştırılmaya başlandı. Peki, süper Ay nedir? süper Dolunay ne zaman, kaç yılda bir olur? İşte o detaylar…
Başa Dön Sona Git