Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
16 Haziran 2023 - 15:29

Vaniköy Camii'nin merak edilen tarihi | Tarihi Vaniköy Camii nerede? Vaniköy Camii açıldı mı?

Üsküdar’da bulunan tarihi Vaniköy Camii’nde elektrik tesisatından kaynaklanan bir yangın çıkmıştı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın restorasyon sonrası ibadete açılış programı ile Vaniköy Camii hakkında arama motorlarında “Tarihi Vaniköy Camii nerede? Vaniköy Camii açıldı mı?” sorularına yanıt aranmaya başlandı. Peki, Tarihi Vaniköy Camii nerede? Vaniköy Camii açıldı mı? İşte detaylar…
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
16 Haziran 2023 - 14:56

Kabarma garantili! Yumuşacık poğaçanın sır gibi saklanan püf noktası…

Yumuşacık, mis kokulu, pamuk gibi poğaçalar hazırlamak sanıldığından daha pratik. Tarif defterinizin baş sırasında yer alacak ‘puf puf kabaran poğaça nasıl yapılır’ diye merak ediyorsanız püf noktalarını veriyoruz.
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
16 Haziran 2023 - 14:02

Süre 3 saniye! 278'ler arasından 218’i bulabilirseniz kartal gözlüsünüz

Son yılların popüler eğlenceli testleri arasında optik illüzyonlar yer alıyor... Sizin için hazırladığımız bu teste gizli bir sayı yer alıyor. Peki, 278'ler arasındaki 218 nerede? 3 saniyede bulanlar kartal gibi gözlere sahip!
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
16 Haziran 2023 - 11:55

16 Haziran Cuma Hutbesi yayınlandı! İşte, 16 Haziran Cuma hutbesi

Diyanet İşleri Başkanlığı 16 Haziran Cuma günü kılınacak Cuma namazında okunacak olan Cuma Hutbesini yayınladı. Müslümanları bilinçlendiren ve farkındalıklarını arttıran Cuma Hutbesi’ni merak edenler arama motorlarında “16 Haziran Cuma Hutbesi” araştırmasını yapıyorlar. İşte, 16 Haziran Cuma hutbesi…
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
16 Haziran 2023 - 11:14

1 dakikada ayakkabı kokusuna son! Ayakkabılarda oluşan kötü kokuya doğal çözüm

Hayatımızın yarısı ayakkabıların içinde geçiyor desek yeridir. Bazen sabah giydiğimiz ayakkabıları akşama kadar çıkarmadığımız olabiliyor. Bunun sonucunda gün boyu ayağımızda olan ayakkabılarda kötü kokular oluşuyor. İşte bu rahatsız edici, kötü kokulardan bir dakika içerisinde kurtulmanız mümkün. Sadece 3 adımda ayakkabıda oluşan kötü kokuyu çözecek yöntem haberimizin detaylarında…
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
15 Haziran 2023 - 12:41

Ne yaptıysa bulamadılar! Görseldeki 5 gizli at nerede?

Optik illüzyonlar, gözlem becerilerini test etmek için en basit araçlar... Şu sıralar gündem olan illüzyonda gizlenen 5 atın bulunması isteniyor. Hepsini tespit etmeniz için 9 saniyeniz var…
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
14 Haziran 2023 - 16:29

Kedilerin çok ilginç korkusu… Kediler salatalıktan neden korkar?

Kediler evlerin ve sokakların eğlenceli ve sevimli canlıları. Sevimlilikleri kadar kediler aynı zamanda ilginç hayvanlar. Özellikle sosyal medyanın hayatımızın bir parçası olması ile kedilerin insanları güldüren videoları sıklıkla yayılmaya başladı. Bu videolardan en çok karşımıza çıkanlar salatalıktan korkan kediler oldu. Kediler ilginç bir şekilde salatalıktan korkuyorlar. Peki, kediler salatalıktan neden korkar? İşte detaylar…
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
12 Haziran 2023 - 17:29

Mantar toplarken buldu, analize gönderdi: Milyoner ilan edilen vatandaş ABD ile irtibata geçecek

Tarlasında mantar toplarken tesadüfen bulduğu büyük ve garip bir taşı analize gönderen vatandaş, çevresinde milyoner olarak anılmaya başladı. Tokatlı vatandaş şimdi ABD’deki yetkililerle irtibata geçmeye hazırlanıyor.
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
12 Haziran 2023 - 15:10

Her gören Afrikalı zannediyor! Zehra’nın asıl memleketi, duyanları şaşırttı...

İzmit'te yaşayan Zehra Özdemir'i görenler ten renginden dolayı Afrikalı zannediyor. Meraklıların sorularıyla sık sık karşılaştığını söyleyen Zehra'nın, memleketini duyanlar ise şaşkınlığını gizleyemiyor.
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
12 Haziran 2023 - 12:44

Süre: 15 saniye! Fotoğrafta gizli plaj topunu yalnız keskin bakışlılar buluyor

Optik illüzyonlar aldatıcı oldukları kadar düşündürücü. Viral olan bu testle gözlem becerilerinizi test edebilir misiniz? Kalabalığın arasında kamufle olan plaj topunu 15 saniyede bulmaya çalışın.
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
10 Haziran 2023 - 12:56

20 saniyede zürafayı bulan dünya rekoru kırıyor! 97 kişiden sadece 1’i görebildi

Esrarengiz orman görselinde zürafayı bulmak neredeyse imkansız. Testi hazırlayan uzmanlara göre, 20 saniyede 97 kişiden yalnızca 1’i bulabildi. Zürafayı siz de fark ederseniz kendinizle gurur duyabilirsiniz.
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
09 Haziran 2023 - 16:52

Üst düzey zekaya sahip kişiler iki resim arasındaki 5 farkı anında buluyor

Zeka oyunları düşündürmeye zorlayan özellikleriyle bakanların kafasını kurcalıyor. Peki, IQ seviyesi yüksek olanların bile çözmekte zorlandığı bulmacayı siz çözebilecek misiniz? İki resim arasındaki 5 farkı tespit etmek için 20 saniyeniz var…
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
09 Haziran 2023 - 16:37

Türkiye’nin ‘gizli kalmış mücevheri’ne Arap turist akını: Doğal güzelliklerine hayran kaldılar

Son dönemde rotayı Türkiye’ye kıran Körfez turizmcileri, ülkemizdeki doğal güzellikleri keşfetmeye devam ediyor. Arap turizmciler son olarak gizli kalmış mücevher diye adlandırdıkları ilimize adeta mest oldu. Daha sezon tam başlamadan bölgedeki canlılık dikkat çekti.  
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
08 Haziran 2023 - 15:08

Süre: 3 saniye… Süper zeki olanlar farklı sayıyı buluyor!

Optik illüzyonlar, son yılların en popüler ve eğlenceli testleri. Sizin için hazırladığımız illüzyonda gizli bir sayı bulunuyor. Görselde 254 sayılarının arasındaki 264’ün bulunması isteniyor.
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
08 Haziran 2023 - 11:11

Lezzeti damak çatlatıyor… İçmek için 50 kilometre yoldan geliyorlar

Telvesiyle ikram edilen Türk kahvesi bize göre cezveden çıkan en lezzetli kahve. Türk kahvesini farklı bir şekilde sunmak isteyenler oyulmuş portakalın içinde pişiriyor. Farklı bir aromaya sahip bu kahve, Balıkesir’in Havran ilçesinde bir lokantada da müşterilere sunuluyor.
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
07 Haziran 2023 - 17:35

Görseldeki yılanı bulmak kolay değil! 3 saniyede gören neredeyse yok

Çok iyi bir gözlemciyseniz ve optik illüzyonları seviyorsanız, bu orman görselindeki yılanı 3 saniye içinde fark edeceksiniz!
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
07 Haziran 2023 - 12:04

Karakter testi: Telefon tutuş şekline göre nasıl birisin? Gizli yönlerini ele veriyor

Günümüzde neredeyse herkes cep telefonu kullanıyor. Peki telefonunuzu tutuş şekliniz hakkınızda ne söylüyor? Uzmanlara göre telefon tutuşunuz kişiliğiniz, ilgi alanlarınız, doğanız, davranışlarınız, güçlü yönleriniz hakkında bilgiler veriyor.
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
06 Haziran 2023 - 12:30

Temizlediğimizi düşünüyoruz fakat bozuyoruz! İşte temizlerken eskittiğimiz 10 ürün

Hastalıkların ve virüslerin yayılması ile kullandığımız eşyaları daha sık temizlemek istiyoruz fakat atladığımız bir konu var sürekli temizlediğimiz eşyalar çabuk eskiyor ve bozuluyor. Peki, temizlerken eskittiğimiz ve bozduğumuz 10 ürün hangisi? İşte detaylar…
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
05 Haziran 2023 - 15:13

Yüz Sarkması Bu Yöntemlere Direnemiyor!

Zaman ilerledikçe insan yaş alır. Ve her yeni yaşında biraz daha yaşlanmış olur. Yaşlılık yalnızca kişinin büyüyen yaşı ile belli olmaz. İnsanın bedeni de yaşlılığı belli eden özelliklere sahip olur. Derinin canlı rengini kaybetmesi, kırışıkların oluşması ve yüz sarkması yaşlılığın gözle görünen etkileridir.
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
05 Haziran 2023 - 12:04

Bakanları kör ediyor: Kimsenin göremediği sayı kaç?

İnternette paylaşılan yeni bir zeka oyununu görenler şaşkına döndü. Ancak görev basit! 7 saniyelik zaman sınırı içinde optik illüzyondaki farklı sayıyı bulmalısınız. Görselde 775’ler arasındaki dikkat çeken sayı hangisi?
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
05 Haziran 2023 - 11:20

Adı pek bilinmeyen meyve... Doğal idrar söktürücü özelliğiyle tüm ödemi söküp atıyor

Reçel ve sos yapımında kullanılan Üvez meyvesi, Gülgiller ailesine ait küçük bir ağaçtan elde ediliyor. Bin derde deva üvez meyvesi doğal idrar söktürücü özelliğiyle tüm ödemi söküp atıyor. Fakat çiğ olarak tüketildiğinde zehirliyor.
Başa Dön Sona Git