Haberler - Haberler
27 Ağustos 2024 - 15:57

Wojciech Szczesny 34 yaşında eldivenlerini asmaya karar verdi! Futbolu neden bıraktı?

Juventus'un tecrübeli kalecisi Wojciech Szczesny, futbol dünyasına sürpriz bir kararla veda etti. 34 yaşındaki Polonyalı kaleci, Juventus ile olan sözleşmesinin sona ermesinin ardından futbol kariyerini noktaladığını resmen açıkladı.
Haberler - Haberler
27 Ağustos 2024 - 15:07

Cristiano Ronaldo emekli olacak mı? Yıldız topçu resmen duyurdu...

Dünyanın en başarılı futbolcularından biri olarak kabul edilen Cristiano Ronaldo, merakla beklenen emeklilik planlarını açıkladı. Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr'da kariyerini sürdüren 39 yaşındaki Portekizli yıldız, futbolu ne zaman bırakacağını ve hangi takımda veda edeceğini resmen duyurdu.
Haberler - Haberler
27 Ağustos 2024 - 14:35

Mauro Icardi yeni otomobiliyle antrenmanda! Lamborghini Urus ne kadar?

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi, yeni lüks aracıyla bir kez daha gündeme oturdu. Arjantinli golcü, Florya'daki antrenman tesislerine yeni Lamborghini Urus'uyla gelirken görüntülendi. Icardi'nin sarı renkteki bu dikkat çekici otomobili, Fenerbahçeli bir taraftar tarafından polise şikayet edildi.
Haberler - Haberler
27 Ağustos 2024 - 12:50

Brawl Stars oyununa SüngerBob geliyor! Brawl Stars neler değişti?

Brawl Stars, Ağustos 2024 Brawl Talk ile birlikte önemli yeniliklerle karşımıza çıktı. Birçok Brawler için dengede değişiklikler yapıldı; bazıları güçlendirildi, bazıları ise zayıflatıldı. Toplamda 28 değişiklik gerçekleştirildi. İşte Brawl Stars Ağustos 2024 güncellemesiyle gelen tüm dengeleme değişiklikleri.
Haberler - Haberler
27 Ağustos 2024 - 12:22

Sofyan Amrabat Fenerbahçe yolcusu! Görüşmeler başladı...

Fenerbahçe, orta saha transferi çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Sarı-lacivertli ekip, geçen sezon Manchester United'da kiralık olarak forma giyen ve bonservisi Fiorentina'da bulunan Sofyan Amrabat ile ciddi şekilde ilgileniyor.
Haberler - Haberler
27 Ağustos 2024 - 09:47

Ulaşım desteği başvuruları nereye yapılır? Bakan Göktaş açıkladı...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, 2024-2025 eğitim öğretim yılında Ulaşım Desteği programının devam edeceğini açıkladı.
Haberler - Haberler
27 Ağustos 2024 - 09:35

NOW Ana Haber Spikeri Gülbin Tosun kovuldu mu, neden yok?

Televizyon ekranlarının tanınan yüzlerinden biri olan Gülbin Tosun, son zamanlarda izleyiciler tarafından merak edilen isimlerin başında geliyor.
Haberler - Haberler
27 Ağustos 2024 - 09:24

Çerkezköy 6. Kültür Sanat Festivali başlıyor! Festival ne zaman başlıyor?

Çerkezköy Belediyesi, 6. Kültür Sanat Festivali ile sanatseverleri bir araya getirmeye hazırlanıyor. Bu yıl altıncısı düzenlenecek olan festival, Çerkezköy halkını ve çevre illeri heyecanlandırmaya başladı.
Haberler - Haberler
26 Ağustos 2024 - 16:53

Gazzeli gazeteciler anlatıyor: İşgal altında yaşam ve direniş

İsrail, gerçekleri susturmak, işgal politikalarını perdelemek için insanlık dışı yöntemlere başvurmaya, gazetecileri hedef almaya devam ediyor.
Haberler - Haberler
26 Ağustos 2024 - 13:54

Fabrikasını kapatıp memleketine dönmüştü Aronya talebi patladı! İlk hasat gerçekleşti...

Yozgat'ın Şefaatli ilçesine bağlı Gülistan köyünde, tıbbi aromatik bitkiler arasında yer alan ve "süper meyve" olarak bilinen aronya bitkisinin hasadı yapıldı. Geçen yıl Yozgat Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından deneme amaçlı olarak 1 dekar alana dikimi gerçekleştirilen aronya, bu yıl ikinci kez ürün verdi.
Haberler - Haberler
26 Ağustos 2024 - 11:40

Dünyanın en uzun Ağlı Piton yılanı yakalandı! Görenler şaşkına döndü

Dünyanın en uzun yılanı unvanını taşıyan 7,67 metre uzunluğundaki Ağlı Piton, "Medusa" adıyla tanınıyor. 158 kilogram ağırlığındaki dev yılan, görenleri şaşkına çeviriyor.
Haberler - Haberler
26 Ağustos 2024 - 08:51

Düzenleme yargıya taşındı! İstanbulkart öğrenci ne kadar, yaş sınırı var mı?

İBB Meclisi, olağan toplantısında aldığı kararla ulaşımda İstanbul Kart yönetmeliğinde bulunan öğrenci tanımını değiştirmişti. İstanbul Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Sözcüsü Murat Türkyılmaz, 30 yaşından gün almış öğrencilerin yararlanamamasına yol açan bu karar için dava açtıklarını sosyal medya hesabından duyurdu.
Haberler - Haberler
25 Ağustos 2024 - 16:49

Jude Bellingham'ın sakatlığı Arda Güler'e şans oldu! Arda Güler ilk 11 oynayacak mı?

La Liga'da bu akşam 18.00'da oynanacak Real Madrid-Vallodolid karşılaşmasının ilk 11'leri belli oldu. Genç yıldız Arda Güler'in ilk 11'de başlayıp başlamayacağı ise merak konusu oldu.
Haberler - Haberler
25 Ağustos 2024 - 14:53

Uzun süredir tedavi gören Christoph Daum neden öldü, hastalığı neydi?

Türk futbolunun yakından tanıdığı ve Beşiktaş ile Fenerbahçe gibi büyük kulüplerde teknik direktörlük yapmış olan Alman futbol adamı Christoph Daum, 70 yaşında hayatını kaybetti.
Haberler - Haberler
25 Ağustos 2024 - 11:40

Sihirli Annem dizisinin Çilek'i Zeynep Özkaya kaç yaşında, evleniyor mu?

Bir dönemin sevilen dizisi Sihirli Annem ile tanınan Zeynep Özkaya, son paylaşımıyla gündeme geldi. Dizide canlandırdığı "Çilek" karakteriyle büyük bir hayran kitlesi edinen Zeynep Özkaya, 26 yaşında ve evlilik hazırlıkları yapıyor.
Haberler - Haberler
25 Ağustos 2024 - 11:25

Meteoroloji duyurdu! Eskişehir'de hava durumu nasıl olacak?

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü'nün yayımladığı hava tahmin raporuna göre, Eskişehir ve çevresinde gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Öğle saatlerinden sonra Eskişehir, Bilecik, Kütahya çevreleri ile Bursa'nın güney ve doğu kesimlerinde yerel olarak yağışların etkili olacağı öngörülüyor.
Haberler - Haberler
25 Ağustos 2024 - 11:14

Onikişubat kırsalında zarara uğrayan yollar trafiğe açılıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, heyelan nedeniyle kapanan yolların yeniden ulaşıma açılması için çalışmalarını başlattı.
Haberler - Haberler
25 Ağustos 2024 - 10:44

Niğde - Pozantı otoyolunda toprak kayması! Tünel geçişinde ulaşım kısa süreli aksadı

Niğde Valiliği, yoğun yağışlar ve meydana gelen toprak kayması sebebiyle Ankara ve Adana yönlerinde geçici ulaşım aksaklıkları yaşandığını bildirdi. Valilik, ekiplerin hızlı müdahalesiyle bu aksaklıkların kısa sürede giderildiğini duyurdu.
Haberler - Haberler
25 Ağustos 2024 - 10:16

İşlemler tamamlandı! KYK yurt başvuruları ne zaman açıklanacak?

2024 KYK yurtlarının açılış tarihi öğrenciler ve aileleri tarafından merakla bekleniyor. Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yurt başvuru sürecinin sona ermesiyle birlikte, yurtların ne zaman hizmete açılacağı da gündemde yerini aldı.
Haberler - Haberler
25 Ağustos 2024 - 09:09

Yapılan hata pahalıya mal oldu! Masterchef kim kaşık aldı?

MasterChef hız kesmeden devam ediyor. Yarışmacılar birbirinden güzel tabaklar hazırladı ve şefler hazırlanan yemekleri tek tek denedi. Somer Şef, beğenilen bir tabağa az daha kaşık atıyordu.
 - O ilin sadece 10 günlük suyu kaldı!
24 Ağustos 2024 - 16:56

O ilin sadece 10 günlük suyu kaldı!

Amasya'da içme suyu kaynaklarının yetersizliği nedeniyle son iki haftadır gece saatlerinde çeşitli mahallelerde su kesintileri uygulanmaya başlandı. Amasya Belediye Başkanı Turgay Sevindi, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Sürekli su verdiğimizde yalnızca 10 gün yetecek kadar suyumuz var" diyerek durumu ciddiyetle vurguladı.
Başa Dön Sona Git