Bu istifalar ne başkan?

A -
A +

Trabzonspor’un eski başkanlarından İbrahim Hacıosmanoğlu beş oy farkla TFF’nin yeni başkanı oldu. Yeni mesajı bizim gazetede manşet oldu. Dedi ki, “Kavga bitecek, adalet gelecek...” Güzel! Ve tabii ki bundan böyle hakemler maç sonrası odalarına kilitlenmeyecek... Başarılar yeni başkan! Pardon bitirmeden, nedir bu istifalar yahu?

 

Bu istifalar ne başkan?

 

 

Rekor madalya gelmeli

 

 

Paris Olimpiyat Oyunlarına 102 sporcu ile katılacağız... Bu rakam çok büyük. Ama bunun içinden madalya sayısı da rekor olarak çıkmalıdır. Hele hele ata sporundan... Atıcılık da iş tamam ama ya diğerleri? Allah kuvvet versin gençler! 

 

 

Mourinho silmiş de silmiş...

 

 

Yine bizim gazetede bir haber vardı. Fenerbahçe’nin teknik adamı ünlü isim, hâlen takımda bulunan ve on birde de yer alabilen sekiz oyuncuyu listeden silmiş. Bakalım bu işin sonu ne olacak?

 

 

Deplasmanda kazanmak güzel de...

 

 

Fenerbahçe Avrupa sınavının ilk maçında Lugano’yu deplasmanda yendi. Hem de dört gol atarak... Güzel de yenen üç gole ne diyeceğiz? Tabii ki Ferdi’nin yedeğe geçişi ve sonra da sol önde görev alması da sanırım büyük hocanın yeni buluşudur. Neyse de Fener böyle basit goller yer mi? 

 

 

Juventus bu be!

 

 

Bizim millî takımda turnuva boyunca hiç işe yaramayan Kenan Yıldız’a kulübü Juventus zam yapma kararı almış. Ne kadar mı? Komik teklif olarak bizim gazetede yer almış. Doğru...  Zam 900 bin avro bile değil... Montella’ya duyurulur! 

 

Bu istifalar ne başkan?

 

 

Doue çok mu pahalı? 

 

 

Bizim gazetenin pazartesi günkü sayfasında bir manşet vardı. O da sağ bek Doue için kulübü 19 milyon avro istemiş. Adam 21 yaşında imiş.  Eh ne ihtiyarlar için kulüplerimiz 20-25 milyon avrolar ödemiyor mu? 

 

 

Deme yahu Ali Bey!

 

 

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç açıklamalar yapmış, demişler ki, hep bir iki puan farkla şampiyonluk kaçırmış olmalarına rağmen kupalara hep başka takımlar ulaşmış. Bu da sportif anlamla değil başka şekilde anlaşılmalı imiş... Eh bu kafa ile gidilirse aynı sonuçlar tekrarlanır bence...

 

 

Beşiktaş’ta kim varmış be! 

 

 

Mustafa Hekimoğlu için şimdiden Lewandowski etiketi yapıştırılmış. Durun yahu! Hele şu genç oyuncu takıma bir girsin. Banko adam olarak ismi geçen yabancıya yaklaşabilsin... 

 

 

Trabzonspor yenileniyor

 

 

Avcı Hoca’nın önü iyice açıldı galiba... Savic işi de bitmiş...  Trabzonspor’un niyeti belli değil mi? Formadaki yıldız sayısını kaça çıkartmayı hedefliyorlar acaba?

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Hatice gülenc 25 Temmuz 2024 11:28

Teşekkür ederim sağolun yorum larınızı severek okuyorum ve öğreniyorum daha sık yazın lütfen özellikle morinyo hakkında