F.Bahçe’den yeni hamle!

A -
A +

Tarihî rakiplerden Galatasaray ve Beşiktaş, hangisi olursa olsun, Fenerbahçe onların talip olduğu, hatta kısa metrajlı anlaşma sağladığı oyuncuları kapıp sözleşme imzalıyor. Hepsi de yerli... Acaba büyük hoca ne düşünüyor ki? 

 

 

Turnayı gözünden vurmak!

 

 

Hem Rafa Silva’yı, hem de İmmobile’yi transfer edersen yukarıdaki başlığı atarım bende... Ben bu yazıyı yazarken henüz savunma göbeği için net bir isim yoktu. Demek ki başkan Arat, gemisindeki malum tayfalardan iyi yararlanıyor. 

 

 

Trabzonspor’un yeni kadrosu!

 

 

Aldılar da aldılar. Şimdi de Abdullah Avcı Hoca bu kalabalığın ölçülü bir yere taşımaya çalışacağını açıkladı. Zor mu zor! Harcanan paranın hiç olmaz ise bir bölümü geri alınabilecek mi?

 

 

Büyükekşi yeniden mi? 

 

 

TFF’nin seçimli toplantısı bugün... Başkanlık için adaylardan biri çekildi. Hem de UEFA’daki görevinden de... Ali Koç Başkan da görevi bırakmış idi... Buradan bakınca hâlen koltukta oturan başkan Büyükekşi yeniden seçilecek. Hayırlı olsun diyelim... 

 

F.Bahçe’den yeni hamle!

 

 

Kaldırın şu reklamı be!

 

 

Bizim Kadın Voleybol Millî Takımı’mız gururumuz idi. Ama son şampiyonada bize hüsran yaşattı. Son üç maçı da kaybedip dünya sıralamasında ciddi yer kaybetti. Ama gelin görün ki bazı ekranlardan hâlâ takımın reklamları sunulup duruyor. Yahu hiç olmazsa yeni başarılar gelene kadar ara verin... 

 

 

Ne model bir suikast?

 

 

ABD’nin eski başkanına konuşma yaptığı sırada ateş edilmiş ve kulağının arkasından hafif yaralanmış... Ateş edilen tüfek bin metre menzilli. Atış mesafesi 135 metre... Acaba diyorum bu suikast ayarlı mı? Öyle ya o mesafeden o tüfekle o derece hassas (!) atış yapmak kolay mı? 

 

 

Hey gidi Yılmaz Şen hey!

 

 

Bizim Çarli Yılmaz’ın vefat günü idi 15 Temmuz... Çok yakın dostum idi... Evinde yemek yerdik. Tabii ki bizde de... Ben Çarli’nin maç öncesi kampta yemek yediğini pek hatırlamam...  Çünkü o kampa geç katılır ve maça gidilene kadar uyurdu.  Sonra mı? Sahanın en iyisi hep… Hele hele tünelden santraya kadar kafasında top sektirerek...

 

F.Bahçe’den yeni hamle!

 

 

Büyük merakım Eyüpspor!

 

 

Süper Lig’in yeni İstanbul takımı Eyüpspor oldu. Başında da bizim futbolun son kıymetlerinden biri var. Kadro nasıl oluşur bilemeyiz. Bakalım bu çıkışın sonu düşmüş diğer İstanbul takımlarınınki gibi mi olacak? 

 

 

Fikstürde büyük ustalık!

 

 

Yıllardır bu işin içindeyim. Bir lig takviminde böyle bir denk düşürme de yaşamadım. Malum Dörtler öyle bir maç takvimi yaşayacaklar ki sormayın gitsin! İkisi ve diğer ikisi bir gün ara ile... Kimin işi ise kutlamam gerekir vallahi!  

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.