Hatalar zinciri

A -
A +

Bizim takımın teknik direktörü Montella’ya sorular sormak isteriz…

 

Kazanmış bir takımın ilk on birinde dört ismi neden değişir? Sakatlık falan filan yoksa tabii... Bu değişiklikler kim? Zeki, Yunus, kaleci Altay ve Kerem… Tabii sorularıma devam ediyorum; maçın galibi 3-0’dan sonra Portekiz olacağı belliyken ilk on birde yer vermediğin Arda’nın ne işi var arkadaş oyunda? Yani bu çocuğu moral olarak da sıfıra mı vurdurmak istiyorsunuz?

 

Madem İsmail 58’de oyuna girebilecek kadar iyileşmiş de, neden on birde yok?

 

Devam edelim…

 

Elinde bu Barış Alper’den başka santrfor oynayacak adam yok mu yahu? Hem Barış Alper’i bitiriyorsun hem de millî takımın bir son adamını yok ediyorsun!

 

Leao bizi dağıttı

 

Portekiz’de ilk yarı Rafael Leao diye bir adam seyrettik, ön solda. Tozumuzu attı ama en küçük bir önlem görmedi.

 

Altay kardeşimiz rakibin birinci golünde dikkat edin çift elle plonjon yapmaya çalışıyor. Belki bunu kimse yazıp yorumlamayacak ama böyle bir pozisyonda topa tek elle gidersiniz. İkinci golde yani bizim Samet’in kendi kalemize attığı golde neden kaleni hemen boşaltıp fırlıyorsun yani? Tabii buna benzer bir sürü eleştiri yöneltebiliriz.  

 

1 puan alırız herhâlde

 

Şimdi millî takım, bu yenilgiden önce bir beraberlikle biten grubun diğer maçı sayesinde tabii ki bir avantaj elde etti. Peki, Montella kafayı değiştirmezse biz hiç olmazsa bu Çekya ile berabere kalamaz mıyız? Bekleyip göreceğiz. Futbolda özellikle liglerde veya turnuvalarda şayet bir takım kazanmışsa o takımın kadrosu, şartlar uygunsa dört oyuncuyla değişime uğramaz!

 

Maçın adamı: Rafael Leao

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.