Merih kardeş kimleri hatırlattın be!

A -
A +

İki duran top ve Merih Demiral kafası ile rakip ağlara giden goller. Ve de bu goller bizi son sekiz takım arasına götürdü. Ben bir zamanlar Uche-Högh gibilerini hatırlarım. Devamla Popescu, Bülent ikilisi... Tabii ki Beşiktaşlı Gökhan’ı da... Çok yaşa e mi Merih kardeş!

 

 

Vay Mert vay!

 

 

Bugün bizim ülkede en iyi kaleci olarak Beşiktaş’ın file bekçisini görüyoruz. Bu Mert Günok kardeşimiz son Avusturya maçı biterken bir top çıkardı ki, son yıllarda ben böylesini görmedim. 

 

Merih kardeş kimleri hatırlattın be!

 

 

Sizi özlemiştik

 

 

Romanya’nın yenilip elendiği son maçında tribünlerde iki isim gördüm. Biri görev aldığı takımı şampiyon yapan ve bizim futbola en iyi reçeteyi yazan teknik adam Lucescu idi. Diğeri de hem Romanya’nın, hem de dünyanın sayılı isimlerinden Hagi... Anılarım canlandı ki sormayın gitsin. 

 

 

Bu Kenan Yıldız kim ki?  

 

 

Bizim millî takımın sol önünde oynayan bir isim var. Hani şu başlıkta ismi yazılan. Kaç maçtır sahada. Acaba ne gibi bir yararı dokunuyor bunu Montella’ya bir sorsunlar be! Hem de Kerem dururken oynuyor. 

 

 

Yahu bunların neresi tarihî?

 

 

Geçenlerde FB TV’de forma tanıtımı vardı. Taraftarın bazıları da tutmuş parayı basıp bunları satın almış. Ne mi var? Yahu bunlar tarihî forma diye tanıtılıyor. Yapmayın etmeyin, çubuklu bu mu be! Sizin yakınlarınızda hiç mi yok asıl tarihî formadan? 

 

 

Siz hangi ülkenin milletvekilisiniz?

 

 

Aslında ben çok garipsemedim. Çünkü bunlar malum insanlar. Ama sen tut mecliste “Millî takım da neymiş” de... “Desteklemek zorunda mıyım?” diye feryat et... DEM Partili imiş bu kadın... Hani şu sık sık adını değiştiren malum partiden... 

 

 

Trezeguet’yi kim kapar?

 

 

Hİzinsiz millî takıma gitti diye Trabzonspor başlıkta ismi yazılı futbolcusunu satış listesine koymuş. Şimdi bir skoru, hangi bu işi bilen birileri bu oyuncuyu transfer edecek bilemiyorum. Ama çok doğru icraat yapar, onu da söyleyeyim.

 

 

Trabzonspor aldı da aldı!  

 

 

Acaba diyorum Trabzonspor oralarda bir yerlerde petrol mü buldu? Ya da yer altı kaynağı falan... Ben bu satırları yazarken alınan oyuncu sayısı altı idi... Şimdi bu şehrimizde maç biletleri kaç para olacak? Ya da bu yönetim içinden birileri cebini mi boşalttı? Her neyse, umarım Avcı Hoca ile unutulan büyük başarı böyle mi gelecek?

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.