Ya Sultanlar işte böyle!

A -
A +

Geçen haftaki köşeme ne yazmıştım hatırlıyor musunuz? Demiştim ki, dünyanın bir numarası Kadınlar Voleybol Millî Takımı’mız geriye saymaya başladı. Ya fiziksel bir yıpranma, ya teknik yönetim yanlışı, ya da başka bir şey... Çünkü hem Çin'e hem de Brezilya'ya yenilmiştik. Ve de en sonunda yine kaybedip elendik. Şimdiden yazayım, derhâl mesele incelenmeli ve değişime gidilmeli...

 

 

 Arda'ya ayıp olmuyor mu be!

 

 

Portekiz  karşısında baktım Arda ilk on birde yok. Olabilir, dinlensin diye bu maçı atlayabilir. Ama o da ne? 69. dakikada Arda oyuna atılıyor. Evet resmen atılmıştır. Maç çoktan bitmiştir zaten... Montella sen ne yapıyorsun be? 

 

Ya Sultanlar işte böyle!

 

 

Bizim hiç mi son adamımız yok? 

 

 

Baktım Barış Alper yine en son uç adamı... Kaç defa yazdım, söyledim. “Hem bu çocuğa yazık oluyor hem de takıma” diye... Zaten bir ara sağ kanada geçince bir anda sahaya sanki başka bir futbolcu giriyor. Bakalım önümüzdeki günlerde neler olacak?..

 

 

Ne transferler, ne transferler...

 

 

Sadece bizim gazetede değil nerede ise bütün medyada parasızlıktan yakınan, bankalara el açan bütün kulüpler tonla dolar veya avro ödemeye hazırlanarak transfer rekorları kırmaya adaylar. Sonra gel TFF’ye tosla, hakemlere salla gitsin...  Batı’dan bu işi tam layıkıyla yapabilen ülkeleri örnek alamazsak bugünleri bile ararız. 

 

 

Dzeko'ya teklif varmış!

 

 

Yine bizim gazetenin spor sayfalarından birinde bir manşet vardı. 38 yaşını bitirip 39'a giren Fenerbahçe'nin müthiş "!" uç adamı Dzeko'yu iki Avrupa kulübü birden ister olmuş. Bu Fenerbahçe için bir piyangodur. Bilmem nasıl değerlendirilir! 

 

 

Trabzon hepsini sollar mı?

 

 

Gün ve saat geçmiyor ki Trabzonspor'un yeni transferleri spor medyasında yer almasın... Çok yakın dostlarımdan biri de geçen gün Kadıköy çarşısında bana dedi ki  "Bizimkiler acaba Trabzon'da petrol mü buldu?" Benim cevabım ne mi oldu? Kim bulmuyor ki oldu... 

 

 

Rafa Silva da Kartal'da!

 

 

Beşiktaş, sanırım Samet ve Feyyaz'ın reçeteleri ile takımı tedavi etmeye devam edecek. Baksanıza Portekizli Rafa Silva da İstanbul'a düşüp imzayı atmış. Şimdi önemli olan bu yenilerin Kartal havasını iyi teneffüs edip uyum göstermesidir. Çünkü Beşiktaş havası çok başkadır. Nereden mi bilirim?.. Eh rahmetli Süleyman Baba ile az mı sohbetimiz oldu. Hele hele Feyyaz'ın gönderilme işinde...

 

 

Nereden çıkıyor bu isimler? 

 

 

Şu 360 TV var ya, bilgi yarışması olan... Zaman zaman bakarım. Ve bu defa da sunan arkadaştan veya arkasındaki yönetimden yeni bir şey öğrendim. Dünyanın her yerinde “raket” diye bilinen tenisin vuran aleti var ya meğerse onun adı bizde “vuraç” imiş... Ben de buradan yola çıkarak bizim okulun tesislerinde korta çıkan bayanlara sordum, "Elinizdeki aletin adı ne?” diye... Yüzüme tuhaf bakarak, "Raket yahu" dediler. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.