Yerli hoca şart!

A -
A +

Bizim bu millî takımın acaba herhangi yerli bir hocaya ihtiyacı yok mu? Tabii ki bizim futbolumuzda bugüne kadar millî takımlar bazında elde ettiğimiz bütün başarılı sonuçların altında yerli hocalarımızın imzası vardır. Yani Fatih Terim ve Şenol Güneş’ten bahsediyorum. 

Santrforsuz takım

Devam edelim… Ben bu Montella denen profesöre şunu sormak istiyorum, sen bu Kenan Yıldız’ı ne zannediyorsun? Sonra 77’de de oyundan çıkarıyorsun. Bak Hoca, devam edeceksen şayet, Barış’tan santrfor olmaz. Şimdi benim millî takımım bundan evvelki turda iki duran top golüyle rakibini saf dışı etmişti. Dün akşam da bizim attığımız gol yine duran topta geldi. 

 

Yani, Montella, oyun içi top alışverişi, sahada değişimi gibi günümüz futbolunda önemli hücum çeşitlemelerinden eser gösteremiyor. 

 

Hakan da bu maçta sahadaydı. Ama Hakan’ın Arda’nın dışında top alışverişi yapabileceği başka oyuncu var mıydı?  

Semih süs müydü?

Neyse, en azından çeyrek finale kadar geldik. Bence bu hocayla bu başarı sayılmalı. 
Tabii eleştirilere devam edelim… 
Bu Zeki neden 80’i bekler oyuna girmek için? Sorular o kadar çok ki, Montella’ya sorulacak, ama tabii ki İtalyan’dan çok ona bu görevi verenlere sormak lazım. 
Yani neredeyse hani kazanmak üzere olduğumuz oynamadan ama bir oyunu yedi dakika içinde yediğimiz gollerle kaybediyoruz. Montella sen ön tarafta oyuncu sıkıntısı çekiyorum diyebilirsin ama hiç olmazsa şu Beşiktaşlı Semih’ten hiçbir şekilde yararlanmayı niye düşünmüyorsun. Yani bu turnuvadan ülkemize dönüyoruz ama futbolun sadece bugünü değil, yarını da var. Şayet TFF tepeden aynı ekiple devam edecekse mutlaka ama mutlaka bir yerli hocamızı bu işin başına getirmelidir. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Köln den Murat 7 Temmuz 2024 11:45

Katılmıyorum Kemal hoca. Bu hoca ile devam edilmeli. Tabii ki oyun şekli değişmeli. Unutmayalım ki bu hoca ile Almanya'ya geldik ve çeyrek final oynadık. Kuntz ile devam edilseydi buda olmazdı. Hocayı eleştirelim, ama yok o gitsin bu gelsin olmaz. Hele Sergen ile hiç olmaz. Bana bir tane Milli Takımı çalıştırabilecek yerli bir hoca söyleyin. Nagelsmann İspanya maçında hiç mi hata yapmadı? Adamlar futbol devi ve ev sahibi olmasına rağmen takımı alkışladı ve hoca ile devam ediyorlar. Unutmayın ki en başarısız turnuvayı da Şenol Güneş ile yaşadık. Bana yerli hoca demeyin. Her yerli hoca onun bunun adamı, menfaatçi. Milli Takıma verebilecek bir şeyleri yok