Seçimler yaklaştıkça ortam kızışıyor

A -
A +

6-7 Ekim bir isyandı. Gençleri sokağa döken Demirtaş'tır. Her ne kadar Batı'da demokrasi şampiyonu gibi gözükse de Doğu'da HDP'li olmayan Kürtlere seçme, seçilme, siyasi, ekonomik ve hatta ticari hayatını önleyen kişi olarak bilinmektedir.

PKK, Kandil ve dış güçlerle başka bir kimliktedir. HDP'li olmayan yüzlerce iş adamının iş yeri, dükkânı yakılmış ve yağmalanmıştır. HDP'nin bir elinde silah (PKK-Kandil) ve diğer elinde siyasi güç vardır.

HDP'ye oy veren Kürt, Türk, Boşnak, Arnavut, Gürcü, Çerkez velhasıl kim olursa olsun dolaylı yoldan din derslerinin mecburi olmasına, imam hatip liselerine karşı olmaktadır. Taksim'in "emekçilerin kâbesi" olduğunu kabul ediyor demektir!.. Diyanet İşleri Başkanlığının kaldırılmasını istiyor demektir.

Dahası; PKK kamplarında imandan sonra en kıymetli olan namaz ile alay edilmesini ve zerdüştlük telkini ve ayinlerini tasvip ediyor durumuna düşer. Tekrar söylüyorum; HDP Kürtleri temsil eden bir parti değildir. PKK'nın siyasi koludur.

CHP'ye oy verenler ise geçmişte Kur'an-ı kerimin Allah'ın kitabı olduğunu, vahyi reddeden Müslümanlara zulüm yapan ve 1000 yıllık Türk-İslam medeniyetini yıkan, 30 yıllık bir programla ülkede Allah ve Peygamber ismini unutturma faaliyetini yürüten, Türk halkını Hıristiyan (Protestan) yapmak isteyen CHP'yi tasvip ediyor demektir. Şimdiki MHP ise Türk-İslam sentezini terk etmiş durumdadır.

AK Parti'ye gelince adeta üzerine ölü toprağı atılmış gibidir. Geçmişteki heyecan ve gayret yoktur. Teşkilatların çoğunda bulunan insanlar kendi makamlarını düşünüyorlar.

ABD'li ünlü spekülatör Soros HDP'nin yüzde 10'u aşması ve AK Parti'nin yıkılması için milyarlar harcamaktadır. AK Parti iktidar olduğu takdirde seçimde hile olduğu algısını şimdiden işlemeye başlamışlardır. Ve Türkiye'yi Ukrayna yapmak istemektedirler. Ukrayna'yı karıştıranların başında Soros bulunuyordu.

Erdoğan'ı ve AK Parti'yi sevenler siyasi ve ekonomik istikrar için bunların arkasında kale gibi durmalıdır. Geçmişte Osmanlıyı böl ve yönet formülü ile yıkan güçler şimdi Türkiye'yi bölmek ve Türkiye'nin şahsında İslam Dünyasını sömürmek peşindedirler.

Erdoğan ve AK Parti düşmanları Türkiye'ye "Üçüncü Viyana Bozgununu" yaşatmak istiyorlar. Ey asil milletim, ülkene sahip çık. Belki bu yazdıklarım sizlere çok afaki geliyor olabilir. Ama yazdıklarımın gerçek olduğu gün gibi ortadadır.

Batı'nın en büyük korkusu Osmanlının vârisi olan Türkiye'nin yeniden Orta Doğu'ya dönüşüdür.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.