Beyoğlu'nda hat sergisi! Ustalar, genç sanatçılarla birlikte

Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Beyoğlu'nda hat sergisi! Ustalar, genç sanatçılarla birlikte
Kültür - Sanat Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Birçok ünlü hat sanatçısının eserleri, İstanbul Beyoğlu'ndaki sergide bir araya geldi.

MURAT ÖZTEKİN'İN HABERİ - Hasan Çelebi, Fuat Başar, Mahmut Şahin, Ahmet Kutluhan, Melek Bayraktar, Ayşe Süheyla Ekici, Abdullah Gün, Nejdet Altıparmak ve Ahmet Demir’in aralarında olduğu usta ve genç hat sanatçılarının eserleri, Beyoğlu’ndaki Tarık Zafer Tunaya Kültür Merkezinde açılan sergide, birlikte sergileniyor.

“Hüsnühat Sanatı: İstanbul Somut Olmayan Kültürel Miras Taşıyıcıları” adlı sergi, İstanbul’un klasik sanat mirasını da ortaya koyuyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı Yaşayan Miras ve Etkinlikler Genel Müdürlüğü ile İstanbul İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünce açılan sergi, 4 Aralık’a kadar görülebilecek.

Kaynak: Türkiye Gazetesi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...