Haftanın ajandası

Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Haftanın ajandası
Kültür - Sanat Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Önümüzdeki günlerin dikkat çeken sanat faaliyetleri; film gösterimleri, sergiler ve programlar...

MURAT ÖZTEKİN'İN HABERİ

>> Bekir Bülbül’ün mültecilik odaklı filmi “Bir Tutam Karanfil”, İstanbul Modern Sinema’nın “Biz de Varız!” programı çerçevesinde yarın saat 13.00’te gösterilecek.

>> Pera Müzesi, İstanbul’un temsil tarihini panoramik resim ve fotoğraflar üzerinden yeni perspektiflerle değerlendirme fırsatı sunan “Tam Yerinden” sergisi çerçevesinde 23 Ocak saat 19.00’da rehberli bir sergi turu, 24 Ocak akşamı ise serginin arka planını konu alan bir panel düzenlenecek.

>>Kalyon Kültür, sömestir tatilindeki çocuklara has programlar sunuyor. Sanat mekânında 21 Ocak pazar günü saat 14.00’da ise pop-art özgün baskı atölyesi yapılacak.

Kaynak: Türkiye Gazetesi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...