samdan
camii
hayirli-ramazanlar

Orhan Osmanoğlu'ndan tarihi açıklamalar: Abdülhamid indirildi Siyonist işgal başladı

Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Orhan Osmanoğlu'ndan tarihi açıklamalar: Abdülhamid indirildi Siyonist işgal başladı
Kültür - Sanat Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Sultan Abdülhamid’in torunlarından Orhan Osmanoğlu, gazetemize yaptığı açıklamada “Dedeme, siyonist plana engel gördükleri için, darbe yaptılar” dedi.

YILMAZ BİLGEN'İN HABERİ- Osmanoğlu “Sultan Abdülhamid, Kıbrıs, Suriye, Musul, Kerkük, Beyrut, Bekaa, Gazze, Kudüs dâhil bugünkü siyonist arzımevut projesinin şekillendiği alanda binlerce kilometrelik alanı özel mülkiyet edinmişti. O 150 yıl önce bu felaketlerin yaşanacağını gördü ve önlemek adına bu yola başvurdu. Amacı şahsi mülk edinmek değil Büyük İsrail’i doğmadan yok etmekti” diye konuştu.

Osmanoğlu şöyle devam etti: Binlerce Türkmen’in yaşadığı Lübnan ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamaları çok önemliydi. Oradaki soydaşlarımızın en büyük güvencesi de zaten Türkiye ve Anadolu halkı. Ancak Bekaa, Beyrut, Sayda ve daha bir çok bölgede Sultan Abdülhamid’in bu millet namına satın aldığı binlerce dönüm arazi var. İngilizler buraları uluslararası hukuka aykırı biçimde gasbetti. O araziler Türk milletinindir. Biz aile olarak Abdulhamid Han’ın tüm haklarını devletimize, milletimize devrettik.

Sultan Abdülhamid Han’ın tahttan indirilmesinde siyonistlerin çok büyük etkisi olduğunu hatırlatan Orhan Osmanoğlu “Kararı tebliğ edenin Theodor Herzl’e bağlı Emanuel Karasu olması tesadüf değildir. Abdülhamid’in varlığı Büyük İsrail ya da arzımevut önündeki en büyük engeldi. 31 Mart ihanetinden sonra Selanik’e sürülmesi ile ilgili olarak, ‘Bu son tekliflerini kabul ettim ve Allahü teâlaya hamdettim ki Devlet-i Osmaniyye ve âlem-i İslam’a ebedî bir leke olacak olan tekliflerini, yani Arazi-i Mukaddese ve Filistin’de Yahudi devleti kurulmasını kabul etmedim’ diyor. Yani saltanattan feragat ettim ancak siyonistlerin teklifini reddettim’ diyor. Tüm bunlara ek, Kıbrıs’ın yüzde 30’u, Musul ve Kerkük’ün yüzde 70’ini, Gazze, Kudüs, Lübnan ve Suriye’de binlerce dönüm arazi satın alması onun ileri görüşlü bir hükümdar olduğunun delilidir” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...