Acun Ilıcalı'nın lüks yatı gündem oldu! İçinde yok yok

Düzenleyen: / Kaynak: Patronlar Dünyası
- Güncelleme:
Acun Ilıcalı'nın lüks yatı gündem oldu! İçinde yok yok
Acun Ilıcalı, Ayça Çağla Altunkaya, Haber

Magazin Haberleri  / Patronlar Dünyası

Özel hayatı ve paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Acun Ilıcalı bu kez lüks yatı ile gündeme geldi. Ilıcalı'nın 20 milyon Euro değerindeki yatının içindeki her detay çok konuşulmayı başardı. Ünlü televizyoncunun lüks yatında yok yok…

Her paylaşımı ve her açıklaması çok konuşulan Acun Ilıcalı sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya'nın doğum gününü kutladığı pozda beyaz gömlek giyince adından söz ettirmişti. Ilıcalı bu kez yatıyla gündemde…

Net serveti 100 milyon dolardan fazla olduğu iddia edilen Acun Ilıcalı’nın kızları Banu, Leyla, Melisa ve Yasemin’in başharflerinden oluşan BALMY isimli yatı Bodrum’da görüntülendi.

DOĞAL IŞIK ALMA ÖZELLİĞİNE SAHİP

2019’da özel sipariş olarak verilen ve 2022’de teslim edilen yatın fiyatı 20 milyon Euro (701 milyon 929 bin 543 Türk Lirası) olarak değerlendiriliyor.

Acun Ilıcalı'nın lüks yatı gündem oldu! İçinde yok yok - 1. Resim

Altı kamarası olan tamamen çelik ve alüminyumdan üretilen yatın iç tasarımı da dikkat çekiyor. BALMY, her katında uzun camları ile sürekli doğal ışık alma özelliğine sahip.

47 metre uzunluğunda bulunan BALMY yatın yanında elektrikli sörf tahtası, su bisikleti, iki hız teknesi, dizel jet botu ile kendi içerisinde tamamlanan parçalarıyla göz kamaştırıyor. Yat 10 kişilik misafir kapasitesi ve 8 kişilik mürettebatı ile denizde maksimum 14.5 deniz mili hıza sahip.

Acun Ilıcalı'nın lüks yatı gündem oldu! İçinde yok yok - 2. Resim

Geniş güvertesi ile oturma ve güneşlenme alanına sahip olan yat, spa havuzu ve arka şezlonglar için yer alan bölümü, korunaklı kokpiti, kıç tarafında bulunan oturma alanıyla denizin tadını çıkarmak için mükemmel bir manzaraya sahip.

Acun Ilıcalı'nın lüks yatı gündem oldu! İçinde yok yok - 3. Resim

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Patronlar Dünyası
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...