Anjelik Calvin’in annesi Ahu Tuğba’ya mesajı endişelendirdi! 'Artık dayanamıyorum'

Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Anjelik Calvin’in annesi Ahu Tuğba’ya mesajı endişelendirdi! 'Artık dayanamıyorum'
Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

1 Eylül’de Miami’deki evinde hayatını kaybeden Ahu Tuğba’nın kızı Anjelik Calvin, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla yürekleri sızlattı. “Calvin, Anne çok acı çekiyorum... Derin bir ızdırap...” sözleriyle annesine olan özlemini dile getirdi.

Yıllardır ABD’de yaşayan Yeşilçam oyuncusu Ahu Tuğba, 1 Eylül’de Miami’deki evinde hayatını kaybetti. 

Anjelik Calvin’in Ahu Tuğba’ya özlemi! Sosyal medyadaki mesajı endişelendirdi - 1. Resim


69 yaşında vefat eden sanatçının kızı, annesinin son birkaç gündür öksürdüğünü ve uzun süredir ileri derecede KOAH hastası olduğunu açıkladı. Ahu Tuğba’nın cenazesi, ölümünden 27 gün sonra Türkiye'ye getirildi.

Anjelik Calvin’in Ahu Tuğba’ya özlemi! Sosyal medyadaki mesajı endişelendirdi - 2. Resim


CENAZEDE ZOR ANLAR YAŞADI

Annesini son yolculuğuna uğurlayan Anjelik Calvin, törende ayakta durmakta güçlük çekti. Cenazede duygularını “Tabutun başında ne denir ki, şov yapmaya gerek yok. Allah katında görevimizi yerine getirmek için buradayız. Sinemaya kırk yılın üzerinde emek veren ve koşulsuzca ülkesini seven bir kız çocuğu düşünün... Onun için buradayız. Teşekkür ederim, konuşamıyorum affedin. Annemi çok seviyorum” şeklinde ifade etti. 

Anjelik Calvin’in Ahu Tuğba’ya özlemi! Sosyal medyadaki mesajı endişelendirdi - 3. Resim


SON İSTEĞİNİ AÇIKLADI

Öte yandan Anjelik Calvin, annesinin son isteğinin Türkiye’de gömülmek olduğunu açıkladı. Calvin, Tuğba’nın “Bana bir şey olursa beni burada bırakma” dediğini belirtti. 

Anjelik Calvin’in Ahu Tuğba’ya özlemi! Sosyal medyadaki mesajı endişelendirdi - 4. Resim


ANJELİK CALVIN: ANNEME KAVUŞMAK İSTİYORUM RABBİM

Öte yandan annesinin vefatıyla sarsılan Anjelik, günler sonra yürek yakan bir paylaşım yaptı. Annesine özlemini dile getiren isim, paylaştığı fotoğrafın üzerine yazdığı notla hem duygulandırdı hem de endişelendirdi:

“Anne çok acı çekiyorum... Derin bir ızdırap... Keşke evden bahçeye bile çıkmasaydım. Çok pişmanım seninle oturamadım, uyuyamadım. Kalbim ağrıyor. Allah’ım dayanamıyorum artık. Hangisi daha hayırlı ise hakkımda o olsun, anneme kavuşmak istiyorum rabbim.”

Anjelik Calvin’in Ahu Tuğba’ya özlemi! Sosyal medyadaki mesajı endişelendirdi - 5. Resim

Kaynak: Türkiye Gazetesi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...