Cennet Mahallesi'nin Ayşe'sini görenler tanıyamıyor! Hem değişimi hem de yeni işi şaşırttı

Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Cennet Mahallesi'nin Ayşe'sini görenler tanıyamıyor! Hem değişimi hem de yeni işi şaşırttı
Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Bir dönemin en çok izlenen dizileri arasında yer alan Cennet Mahallesi'nin Ayşe'si Belemir Temizsoy’un son hali görenleri şaşırttı. Uzun süredir ekranlardan uzak olan ünlü isim geçtiğimiz yıllarda Mert Can Bakıcı ile dünyaevine girmişti. Temizsoy’un yeni işi de şaşırttı.

2004 yılında yayın hayatına başlayan ve 3 sezondan oluşan Cennet Mahallesi yayınlandığı dönemlerde en sevilen diziler arasında yer alıyordu.

Cennet Mahallesi'nin Ayşe'sini görenler tanıyamıyor! Hem değişimi hem de yeni işi şaşırttı - 1. Resim


Dizinin çocuk oyuncuları da yetenekleriyle fazlasıyla göz dolduruyor ve büyük beğeni topluyordu. Dikkat çeken bir isim de dizide Ayşe karakterini canlandıran Belemir Temizsoy oldu.

Cennet Mahallesi'nin Ayşe'sini görenler tanıyamıyor! Hem değişimi hem de yeni işi şaşırttı - 2. Resim


BELEMİR TEMİZSOY'UN SON HALİ İLE İLGİLİ YORUM YAĞDI

Şimdilerde ekranlardan uzak bir hayat yaşayan Temizsoy’un son hali şaşırttı. Görenler tanımakta zorlandı. Ünlü isim geçtiğimiz yıllarda Mert Can Bakıcı ile evlenmişti. Temizsoy şimdilerde hemşirelik ve güzellik uzmanlığı yapıyor.

Cennet Mahallesi'nin Ayşe'sini görenler tanıyamıyor! Hem değişimi hem de yeni işi şaşırttı - 3. Resim


Aynı zamanda YouTube'a da içerik üreten Temizsoy, değişimiyle şaşırttı. Sosyal medyada yeni hali ile ilgili yorum yağdı. Sosyal medyada “Çok değişmiş”, “Maşallah kızımız güzel”, “Görünce tanımakta zorlandım”, “Bayağı değişmiş” gibi yorumlar yapıldı.

Cennet Mahallesi'nin Ayşe'sini görenler tanıyamıyor! Hem değişimi hem de yeni işi şaşırttı - 4. Resim

Kaynak: Türkiye Gazetesi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...