Deniz Akkaya'nın bakmak istemediği kızı devlet korumasına alındı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Magazin Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Manken Deniz Akkaya'nın 15 yaşındaki kızı için sosyal medyadaki söylemlerinin ardından yeni bir gelişme yaşandı. Akkaya'nın kızına bakmak istememesi, genç kızın babasının da yurt dışında olmasından dolayı Sosyal Hizmetler devreye girdi ve devlet korumasına aldı.

Ünlü manken Deniz Akkaya dün sosyal medya hesabından bir dizi paylaşım yaptı ve sosyal medyanın gündemine oturdu. Ünlü manken 15 yaşındaki kızının kendisine şiddet gösterdiğini söyledi. 

Akkaya'nın paylaşımının ardından Sosyal Hizmetler devreye girdi.  Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın, eski manken Deniz Akkaya'nın kızını koruma altına aldığı öğrenildi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın eski manken Deniz Akkaya'nın kızını koruma altına aldığı, gerekli psikolojik desteği vermeye başladığı öğrenildi. Edinilen bilgiye göre, görevlendirilen ekibin gerekli inceleme ve değerlendirmeleri yapmasının ardından, kız çocuğunun koruma altına alındığı ve gerekli psikolojik desteğin verilmeye başlandığı öğrenildi.

16 DEĞİL 15 YAŞINDAYMIŞ

16 yaşında olarak bilinen A.Ö., 15 yaşında çıktı.

AKKAYA BAKMAK İSTEMEDİ 

A.Ö.'nun babası yurt dışında olduğu için, Deniz Akkaya da bakmak istemedi ve 15 yaşındaki A.Ö. devlet korumasına alındı.

"BURNU SÜRTSÜN DİYE KENDİ RIZAMLA ÇOCUK ESİRGEMEYE GÖNDERDİM"

Öte yandan kızının devlet koruması altına alınmasının ardından Deniz Akkaya ilk kez konuştu. Kızını kendi isteğiyle gönderdiğini iddia eden Akkaya açıklamasında "Polisi aramak zorunda kaldım, 1 saat 45 dakika balkonda mücadele verdim. Salak salak yorumlar yapmayın. Kendi rızamla ben gönderdim çocuk esirgemeye. Buru sürtsün diye. Kendinize gelin" ifadelerini kullandı.

AKKAYA'NIN PAYLAŞIMI

 Manken kızıyla arasında yaşananları ise şöyle aktarmıştı:

1997 senesinde başlayan kariyerin ve çok mutlu bir hayatın akabinde son derece yanlış bir baba seçimi ile hamile kaldım ve hayatım resmen kabusa döndü. Bir ruh hastası ile verdiğim velayet savaşı bir ömür sürdü. Az önce 16 senedir resmen tek başıma baktığım kızımın benden ısrarla sakladığı telefonunu ele geçirdim. Benden habersiz yurtdışı planları ve fazlasını bulmam neticesinde telefona el koydum. Fiziken bana saldırması yetmediği gibi beni 1.5 saat balkona kilitledi. Komşuların ve güvenliğin ricaları karşılıksız kalınca 3 kez 112’yi aramam neticesinde kurtarıldım. Polislere de karşı çıkan sonrasında bir de hızını alamayıp bana itibar suikasti yapan bu ruh haline, ergenliğin arkasına saklanmasına izin vermeyeceğim. Biz nerede hata yaptık biliyor musunuz? Kontrolsüzce severek…. Anne olmak bu değil ve olmamalı. Allah tüm annelere sabır versin.

'BEN BU HAYATI ÜSTÜNDE TEPİNSİN DİYE İNŞA ETMEDİM'

Paylaşımı tepki gören model, ardından “Bazı gerizekalılar benim hayatımı yaşamazken boş yapıyor! Beni saatlerce balkona kilitleyen kızım, polisleri aramaya cesaret edemez derken aramam neticesinde gelen ekiplere çıkardığı zorluk yetmedi, bir de beni dövdü diyerek itibar suikastine geçti. Ben bu hayatı, birileri üstünde tepinsin diye inşa etmedim. Bilip bilmeden bu hayatı yorum yapmayın!” açıklamasını paylaştı.

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...