Giray Altınok'tan ‘parasızlık’ itirafı! "Hayatımda ilk defa bağırarak ağladım"
‘Güldür Güldür’ programındaki ‘Feridun’ rolüyle hafızalara kazınan Giray Altınok katıldığı programda İstanbul’a ilk geldiği zamanlar yaşadığı ekonomik zorlukları anlattı. Bir seferinde 3 gün yemek yemediğini anlatan ünlü ismin sözleri kısa süre içerisinde çok konuşuldu.
“Prens” dizisiyle adından söz ettiren Giray Altınok, Var Bunlar, Kaybedenler Kulübü, Tut Sözünü Hababam Sınıfı Yeniden gibi birçok yapımla adından söz ettirmişti.
Ünlü isim son olarak İbrahim Selim’in “Bu Gece” adlı YouTube programına konuk oldu. Altınok, İstanbul’a ilk geldiği zamanlar yaşadığı ekonomik zorlukları anlattı.
Ünlü oyuncu, “Bir seferinde 3 gün yemek yemedik. O kadar para yok. En son üst sokaktaki markete gidip erzak istedim. Adam voleybol maçı izliyordu, gecenin saat 10’u girdim, anlatıyorum ‘abi durumumuz yok’ diye. Adam dönmüyor bana, izlemeye devam ediyor. ‘Yer yarılsın Allah’ım içine gireyim’ diyorum içimden. Çıkarken ‘dur’ dedi. Koca bir poşet açtı. Makarna, ekmek, salam, peynir koydu. Teşekkür ettim çıktım” dedi.
"HAYATIMDA İLK DEFA BU KADAR BAĞIRARAK AĞLADIM"
Altınok, daha sonra sözlerine şöyle devam etti:
“Bakkaldan çıktım, köşeyi döndüm, hayatımda ilk defa bu kadar bağırarak ağlamışımdır. Eve götürdüm, evde de ağladım. Boğazıma dizildi. Ama o ekmek, o salam, o peynir... Dünyanın neresinde bir daha yemek yesem o kadar tatlı bir şey yiyemem. Sonra parasını ödedik. Adamla ahbap olduk. Böyle garip bir dostluğumuz da gelişti. O gün ‘kolay olmayacak’ dedim. Hakikaten de olmadı. Ama seni çok sağlam, böyle tırnakları toprağa geçen biri haline getiriyor o günler. Her şeyin kıymetini biliyorsun.”