Hacı Sabancı’dan “DNA testinde baba çıktı” iddialarına cevap gecikmedi

Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Hacı Sabancı’dan “DNA testinde baba çıktı” iddialarına cevap gecikmedi
Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

F.D isimli bir kadın, şimdilerde 3 yaşına basan oğlunun Hacı Sabancı ile yaşadığı ilişkiden dünyaya geldiğini iddia ederek babalık davası açmış ve çocuğun Sabancı’nın nüfusuna geçirilmesini talep istemişti. Magazin dünyasında büyük yankı uyandıran olayda yeni bir gelişme yaşandı. DNA testinin sonuçlandığı, Hacı Sabancı’nın çocuğun babası olduğunun kesinleştiği öne sürüldü. Söz konusu haberlere yönelik jet hızında açıklama gecikmedi.

Hacı Sabancı ile birliktelik yaşadığını ve bu birliktelikten oğlu Uzay’ın dünyaya geldiğini iddia eden F.D. isimli kadın, ünlü iş adamına yaz başında babalık davası açmıştı. DNA testi incelemesi sonucunda çocuğun Hacı Sabancı’dan olduğunun kesinleştiği öne sürüldü. İddiaları Sabancı’nın avukatı kesin bir dille yalanladı.


Ömer ve Arzu Sabancı’nın büyük oğlu Hacı Sabancı, 2022 yılında sosyetik güzel Nazlı Kayı ile dünya evine girdi. Çiftin bu evliliklerinden Arzu Alara adında bir kızları dünyaya geldi. Birliktelikleri mutlu bir şekilde devam eden çiftten Hacı Sabancı, ‘babalık davası’ haberleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor.

Hacı Sabancı’dan “DNA testinde baba çıktı” iddialarına cevap gecikmedi - 1. Resim


‘BABALIK DAVASI’ AÇMIŞTI

2010 yılında Hacı Sabancı ile sosyal medya platformu Facebook üzerinden tanıştığını belirten F.D. isimli kadın, 2 Şubat 2021’de dünyaya gelen Uzay ismini verdiği çocuğun iş adamından olduğunu öne sürerek Sabancı’ya dava açmıştı.

Hacı Sabancı’dan “DNA testinde baba çıktı” iddialarına cevap gecikmedi - 2. Resim


GAYRİMEŞRU ÇOCUK OLAYINDA ŞOKE EDEN İDDİA

Bugün çıkan haberlerde ise DNA incelemesi sonucunda çocuğun Hacı Sabancı’dan olduğunun kesinleştiği öne sürüldü.

Hacı Sabancı’dan “DNA testinde baba çıktı” iddialarına cevap gecikmedi - 3. Resim


HACI SABANCI’NIN AVUKATI: BÖYLE BİR KARAR YOK

Bir kez daha konuyla ilgili gündeme gelen Hacı Sabancı’nın avukatı Yunus Egemenoğlu, iddiaları yalanladı. Egemenoğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Değerli Kamuoyu, Müvekkilim Hacı Sabancı için DNA testi yapıldığı gibi ileri sürülen iddialar doğru olmayıp, mahkemenin bu DNA testi yapılması yönünde tesis ettiği bir kararı dahi yoktur. Mahkemenin bu yönde bir kararı dahi yok iken Kamuyu aldatmaya yönelik, müvekkil ve ailesini hedef alan bu tür gerçeğe aykırı haberler kamu vicdanını da incittiği, Bu tür gerçeğe aykırı iddiaların haber değeri olmadığı, haber kriteri dahi taşımadığı açıktır. Hukuki ve cezai açıdan konunun yakından takipçisi olacağız.”

Hacı Sabancı’dan “DNA testinde baba çıktı” iddialarına cevap gecikmedi - 4. Resim

Kaynak: Türkiye Gazetesi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...