samdan
camii
hayirli-ramazanlar

Mevlüt Ozan Altar'ın annesi Müge Anlı'ya çıkmıştı! 14 yıllık gizem yıllar sonra çözüldü: Çiftlik sahibi tutuklandı

Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Magazin Haberleri  / Anadolu Ajansı

Müge Anlı’da aranan Mevlüt Ozan Altar'ın cep telefonu sinyalinin en son, alacağını istemek için gittiği çiftlikte görüldüğü belirlendi. Atlar'a ait cep telefonun da çiftlik sahibi K.S. tarafından satıldığı tespit edildi. K.S., Atlar'ı öldürdüğü iddiasıyla tutuklandı.

2011 yılında kaybolan 19 yaşındaki Mevlüt Ozan Atlar’ı bulmak için annesi Müge Anlı’ya çıkmıştı. Anne Ayşe Atlar, yayında günlerce oğlunun kaybının ayrı yaşadığı eşiyle alakası olduğunu anlatmıştı.


Mevlüt Ozan Altar'ın annesi Müge Anlı'ya çıkmıştı! 14 yıllık gizem yıllar sonra çözüldü: Çiftlik sahibi tutuklandı - 1. Resim

Atlar'ın iddiaları sonrası jandarma, kayıp dosyasını yeniden açtı. Jandarma, çalışmalarının ardından kayıp olayının jandarma sorumluluk alanında gerçekleşmediğini belirterek, dosyayı geçen temmuz ayında Karaman İl Emniyet Müdürlüğü'ne devretti.


Mevlüt Ozan Altar'ın annesi Müge Anlı'ya çıkmıştı! 14 yıllık gizem yıllar sonra çözüldü: Çiftlik sahibi tutuklandı - 2. Resim

Karaman İl Emniyet Müdürü Mehmet Turhan'ın talimatıyla Cinayet Büro Amirliğinde özel ekip kuruldu. Yapılan çalışmalarda Atlar'ın son görüldüğü yerin Karaman olduğu tespit edildi.


Mevlüt Ozan Altar'ın annesi Müge Anlı'ya çıkmıştı! 14 yıllık gizem yıllar sonra çözüldü: Çiftlik sahibi tutuklandı - 3. Resim

Karaman Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Atlar'ın o dönem çalıştığı çiftlik sahibi K.S. ile İ.S, T.Ö, H.E. ve A.Ç, Karaman, Ankara ve Antalya'da düzenlenen eş zamanlı operasyonla gözaltına alındı.


Mevlüt Ozan Altar'ın annesi Müge Anlı'ya çıkmıştı! 14 yıllık gizem yıllar sonra çözüldü: Çiftlik sahibi tutuklandı - 4. Resim

İşlemlerin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan K.S, çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı, diğerleri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Anadolu Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...