Müge Anlı canlı yayında o eleştirilere çok sinirlendi! Sert tepki gösterdi: "Geri zekâlı olanlar..."

Editör:
- Güncelleme:
Magazin Haberleri

Hafta içi her gün atv ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gergin anlar yaşandı. Müge Anlı'nın geçtiğimiz günlerde söylediği "Türkiye’de sosyal yardım var" sözleri kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Anlı’nın bu sözleri sosyal medyada eleştirilirken ünlü sunucudan çok sert tepki geldi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ilginç anlar yaşandı. Müge Anlı programda sinirlendi. Sözleri sosyal medyanın gündemine oturdu.


Müge Anlı canlı yayında o eleştirilere çok sinirlendi! Sert tepki gösterdi: "Geri zekâlı olanlar..." - 1. Resim

Geçtiğimiz günlerde bir katılımcının ‘Almanya'da sosyal yardım var’ sözlerine "Türkiye'de de var" diyerek karşılık veren Müge Anlı, bu sözleriyle sosyal medyada eleştirildi.


Müge Anlı canlı yayında o eleştirilere çok sinirlendi! Sert tepki gösterdi: "Geri zekâlı olanlar..." - 2. Resim

Anlı, kendisini eleştirenlere canlı yayında sert çıkış yaptı. Anlı, yaptığı açıklamada “Yok mu sosyal yardım? He siz sosyal yardım doğru yere gidiyor geliyor mu tartışmasını benim üzerimden yapamazsınız. Hoş, yaparsanız da çok umurumda mı? Değil. Ama ben bakan değilim" ifadelerini kullandı.


Müge Anlı canlı yayında o eleştirilere çok sinirlendi! Sert tepki gösterdi: "Geri zekâlı olanlar..." - 3. Resim

Ünlü isim daha sonra sözlerine şöyle devam etti: “Bu millet de geri zekâlı değil yazanlar geri zekalı. Etrafınıza bakınmıyorsanız yanlışını doğrusunu 50 kere söylüyorum. Geri zekalılar gerçekten ya çok enteresan bir ülkede yaşıyoruz yani."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Uğur26 Kasım 2024 22:17

Türkiye'deki sosyal yardım kaç para? Çocuk için? Ben 300 TL aldım 800 gram mama en ucuz 450 TL'ye 1 paket bez adedine göre 250-600 TL'ye var saygılar. Öyle yardıma da ne bileyim Allâh muhtaç etmesin

Haydar Çevik26 Kasım 2024 11:09

bu kadın,bütün kötülüklerin tek müsebbibidir,,,,şeytanın bütün işlerini bu kadın yapmaktadır...

Sonraki Haber Yükleniyor...