samdan
camii
hayirli-ramazanlar

Müge Anlı'da korku filmlerini aratmayan olay! Duyanlar kulaklarına inanamadı: "Amcam, annem ve kardeşlerime..."

Editör:
- Güncelleme:
Magazin Haberleri

Hafta içi her gün atv ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ilginç anlar yaşandı. 27 yaşındaki Habibe kayıp olan annesini bulmak için Müge Anlı’ya başvurdu. Annesinin babası tarafından öldürüldüğünü iddia eden genç kızın anlattıkları duyanları şoke etti. Yayına bağlanan baba ise kayıp anne Nezaket Uyur'un eve erkekler getirdiğini ve oturduğu yerde uyuşturucuya alıştığını iddia etti.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ilginç anlar yaşandı. Programda bugün de işlenen konu Türkiye gündemine oturdu. 27 yaşındaki Habibe kayıp olan annesini bulmak için Müge Anlı’ya başvurdu. Yayına katılan kayıp kadının kızı Habibe anlattıklarıyla herkesi şoke etti.

Annesinin babası tarafından öldürüldüğünü iddia eden genç kızın anlattıklarıyla dikkat çekti. Habibe, babasının evdeki eziyetlerinin ve yaşanan tuhaflıkların sonucu annesinin öldürüldüğünü düşünüyor.

Müge Anlı'da korku filmlerini aratmayan olay! Duyanlar kulaklarına inanamadı - 1. Resim

Müge Anlı'da anlatılanlar korku filmlerini aratmadı. Kızı Habibe eve erkeklerin geldiğini reddetmezken babası ile annesinin sık sık eve gelen erkekler yüzünden kavga ettiğini de belirtti.

ANNELERİNİN AMCALARI TARAFINDAN İSTİSMAR EDİLDİĞİ İDDİA EDİLDİ

Babasının evdeki 3 kızına da annesine öfkesi yüzünden şiddet uyguladığı ve hatta "Sizin babanız kim, onu bile bilmiyorum" diyerek psikolojik şiddet gösterdiği iddia edildi.

Müge Anlı'da korku filmlerini aratmayan olay! Duyanlar kulaklarına inanamadı - 2. Resim

Baba Yusuf, yayına bağlanıp hakkındaki şiddet iddialarını yalanlasa da eski eşi Nezaket için uyuşturucu kullandığını ve aklını yitirmiş olduğunu söyledi.

Kızı Habibe uyuşturucu iddiasına cevap verdi. Ne yazık ki annesinin amcaları tarafından istismar edildiğini söyledi. Amcalarının babası evde yokken eve gelip annesi ile yakınlaştığını söyleyen Habibe, küçükken o anlara tanık olduğunu da belirtti.

HABİBE'NİN İDDİASINA GÖRE BABASI ANNESİNDEN NEFRET EDİYORDU

Nezaket Uyur, kaybolmadan önce eşinden boşanmıştı. Ancak işkenceler son bulmadı. Çünkü Habibe'nin iddiasına göre babası annesine nefret duyuyordu.

Müge Anlı'da korku filmlerini aratmayan olay! Duyanlar kulaklarına inanamadı - 3. Resim

Bu sırada Sebile, Nebile ve Habibe adındaki 3 kız çocuğu babasıyla kalmıştı. Evde işkencelerin boyutu artmıştı. Üvey anne ile kalan kızlar aç susuz bırakıldıklarını iddia ettiler.

Diğer yandan amcaları tarafından yalnızca annelerinin değil, kendilerinin de istismar edildiğini belirttiler. 3 yaşında iken amcası tarafından istismar edildiğini iddia eden Nebile o anları çok zor anlattı.

Amcalarının yaptıkları bununla da sınırlı kalmamıştı. Köyde gözleri önünde köpeği boğduklarını anlatan çocuklar, ineğin boynuzunu düşürdü, diye eşeği onların gözleri önünde dövdüklerini söylediler.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...