Müge Anlı'da şaşırtan anlar! 19 yıldır kayıptı! 'Irak' detayı olay oldu
Betül, Linde ve Nurcan kardeşler, 2006 yılında Şırnak'ın İdil ilçesinden kaybolan anneleri Menekşe Güven'i bulmak için Müge Anlı'ya başvurdu. Kaybolduğunda 28 yaşında olan ve 19 yıldır akıbeti belirsiz kalan Menekşe Güven hakkında dikkat çeken iddialar ortaya atıldı. Ayrıca yayına bağlanan kuzeni de Menekşe'nin Irak'ta evlenip orada yaşadığını duyduğunu söyledi.
Linde, Betül ve Nurcan kardeşler de Uyur'un kızları Habibe, Sebile ve Nebile'den cesaret alarak Müge Anlı'ya katıldı. 2006 yılında sırra kadem basan annelerinin bulunmasını isteyen kızlar, dayıları Şevhan'dan şüpheleniyordu.
Yanında yüklü miktarda dövizle ayrılan Menekşe Güven, 19 yıldır kayıptı. Kaybolduğunda 28 yaşında olan Menekşe Güven, 15 yaşında evlendirilmişti.
KUZENLERİ TELEFONLA CANLI YAYINA BAĞLANDI
Bu evlilikten 4 çocuğu olmuştu. Menekşe en küçüğü 4, en büyüğü 12 yaşında 4 çocuğunu bırakarak bir gece yarısı evden çıkıp kayıplara karışmıştı.
Stüdyoya gelen şüphelerin odağındaki isim Şehvan dayı, kocası Ali'nin kız kardeşini öldüresiye dövdüğünü söyledi. Kadının bir polisle ilişki yaşadığı iddiası konuşuldu.
Müge Anlı'da aranan kadının görüldüğü son adres kayıtlara göre erkek kardeşi Şehvan Güven'in adresiydi. Ancak Şehvan dayı bu kaydı reddetti. Ayrıca yayına bağlanan kuzeni de Menekşe'nin Irak'ta evlenip orada yaşadığını duyduğunu söyledi.