- Kaçak villada oturuyormuş! Bakanlık harekete geçti
10 saat 31 dakika önce

Şahan Gökbakar kaçak villada oturuyormuş! Bakanlık harekete geçti, yıkım kararı çıktı

Oyuncu ve komedyen Şahan Gökbakar’ın 2018 yılında Marmaris’te satın aldığı villasının kaçak olduğu tespit edildi. Birinci derece sit alanında olduğu tespit edilen villa için yıkım kararı alındı.
 - Eski eşe olay gönderme: Aslan gibi soyadım var
11 saat 24 dakika önce

13 yıllık eşiyle kriz yaşamıştı! Sunucu Serap Paköz ‘Aslan gibi soyadım var’ deyip gönderme yaptı

Ekranların sevilen sunucusu Serap Paköz, 13 yıl evli kaldığı Sümer Ezgü ile davalık olmuştu. Davayı kaybeden ünlü isim konuyla ilgili uzun süre sonra konuştu.
Magazin - Magazin
13 saat 32 dakika önce

Kanser tedavisi gören Şimal’i üzen ‘lüks ev’ yorumu! Cevabıyla yürek sızlattı

Uzun süredir kanserle mücadele eden ve geçtiğimiz günlerde hastalığının metastaz yaptığını belirten şarkıcı Şimal, eviyle ilgili yapılan yorumlara verdiği cevapla yürek sızlattı.
 - ‘Fatih Terim’ sorusu başını yaktı
14 saat 23 dakika önce

Milyoner’de şaşırtan ‘Fatih Terim’ sorusu! “Yapı olarak inatçı” dedi, cevabı sonrası elendi

ATV’nin sevilen yarışması Kim Milyoner Olmak İster’e katılan yarışmacıya, Fatih Terim’in 2000 yılında soyunma odasında yaptığı konuşmasıyla ilgili bir detay soruldu. Ancak yarışmacı yanlış cevap verdi ve 50 bin TL alarak programdan ayrıldı.
 - Yoğun bakımdaki ünlü sunucudan haber var
15 saat 35 dakika önce

Yoğun bakımdaki Ayşenur Yazıcı’dan haber var! İşte sağlık durumu

Sunduğu gündüz kuşağı programlarıyla bir döneme damga vuran Ayşenur Yazıcı, yoğun bakıma kaldırılmıştı. Tedavisi devam eden ünlü sunucunun sağlık durumuyla ilgili ablası bilgi verdi.
 - Hayatı film oluyor! Seyircinin başrolü şimdiden belli
16 saat 12 dakika önce

Haluk Levent’in hayatı film oluyor! Seyircinin başrolde görmek istediği tek bir isim var

Türkiye’nin sevilen sanatçıları arasında yer alan Haluk Levent’in hayatı beyaz perdeye taşınıyor. ‘Yollarda Vururum Seni’ adını taşıyan film için başrol arayışlarına girilirken, sosyal medyada Levent’in sevenleri ünlü şarkıcının hayatını oynayacak ismi çoktan belirledi.
 - Programdan ayrılmıştı! Yapımcıya zehir zemberek sözler...
16 saat 49 dakika önce

Gelinim Mutfakta’nın eski sunucusu Nursel Ergin sonunda patladı! Her şeyi anlatıp yapımcıya sitem etti

Kanal D ekranlarının sevilen gündüz kuşağı programı Gelinim Mutfakta’nın eski sunucusu Nursel Ergin, uzun süren sessizliğini bozdu. Kayınvalidesini kaybeden Ergin üzüntüsünü dile getirdi. İçini döktüğü uzunca yazıda programdan neden ayrıldığını açıklayarak yapımcıya da sitemde bulundu.
 - Beklenen fragman geldi! Sezona damga vuracak
17 saat 32 dakika önce

Kızılcık Şerbeti’nden dört gözle beklenen fragman geldi! ‘Alev’i kaybettik’ sözleri yürekleri parçaladı

Show TV’nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti’nden merakla beklenen 3. sezon fragmanı geldi. Tanıtıma Müjde Uzman’ın üstlendiği Alev karakterinin hayatını kaybetmesi damga vurdu. Ablası Kıvılcım’ın “Alev’i kaybettik” sözleri tüyleri diken diken etti. Öte yandan büyük beğeni toplayan dizinin yayın tarihi de açıklandı.
 - Engin Polat'ın tahliyesinde dikkat çeken görüntü
17 saat 40 dakika önce

Engin Polat'ın tahliyesinde dikkat çeken görüntü! Bir bir sıralandılar

Kara para aklama suçlaması ile 10 ay önce tutuklanan ve 40 yıl hapis cezasıyla yargılanan Dilan Polat'ın eşi Engin Polat, dün tahliye edildi. Polat'ı cezaevi çıkışında karşılamak için gelen yakınları, cezaevi önünü adeta lüks araç galerisine çevirdi.
 - Ünlü şarkıcı saldırıya uğradı
06 Eylül 2024 - 20:50

Ünlü şarkıcı Fatih Ürek havalimanında saldırıya uğradı

Kıbrıs'a gitmek üzere yola çıkan ünlü şarkıcı Fatih Ürek İstanbul Havalimanı'nda saldırıya uğradı. Polisin müdahale ettiği fiziki kavga sonucu uçuş bir süre aksadı.
 - Candan kardeşler davasında sıcak gelişme
06 Eylül 2024 - 20:20

Bahar ve Nihal Candan kardeşler davasında ara karar! 1 kişi tahliye edildi!

Dolandırıcılık ve suç örgütüne üye olmak suçlarından yargılanan Bahar ve Nihal Candan kardeşlerin de aralarında bulunduğu 21 sanıklı davada ara karar verildi. Mahkeme 1 sanığın tahliyesine hükmetti.
 - Engin Polat cezaevinden çıktı!
06 Eylül 2024 - 18:16

Engin Polat cezaevinden çıktı! İşte ilk görüntüsü

Dilan Polat ve Engin Polat’ın yargılandığı ‘kara para aklama’ davasında mahkeme kararını verdi ve 4 tutuklu sanık tahliye edildi. Kararın ardından cezaevinden çıkan Engin Polat’tan ilk görüntü de geldi.
 - Duruşmada gözyaşlarına boğularak açıkladı!
06 Eylül 2024 - 18:05

Bahar Candan duruşmada gözyaşlarına boğularak açıkladı: 1-2 milyon param var, ben bir garibanım

Dolandırıcılık ve suç örgütüne üye olmak suçlarından Alisya Bahar Candan'ın 44 yıla kadar, Nihal Candan adıyla bilinen Gülnihal Çiçek'in ise 24 yıla kadar hapsi istenen 21 sanıklı davanın görülmesine devam edildi. Duruşma esnasında gözyaşlarına boğulan Candan, savunmasında "Hesabımda 1-2 milyon param var, ben bir garibanım" ifadelerine yer verdi.
 - Düğün sonrası ilk paylaşım geldi! Şeyma'dan sürpriz hamle
06 Eylül 2024 - 15:47

Acun Ilıcalı düğün sonrası ilk paylaşımını yaptı! Şeyma Subaşı'dan sürpriz hamle

Geçtiğimiz akşam Esma Sultan Yalısı’nda Ayça Çağla Altunkaya ile nikah masasına oturan Acun Ilıcalı’dan ilk paylaşım geldi. Eşiyle fotoğraflarına peş peşe yer veren Ilıcalı, altına bir de teşekkür notu düştü. Öte yandan fotoğrafları eski eş Şeyma Subaşı'nın beğenmesi de dikkat çekti.
 - Eşi için cezaevi kapısına koştu
06 Eylül 2024 - 14:55

Önce Dilan sonra Engin Polat tahliye oldu! Eşini cezaevinden almaya geldi, ilk kez konuştu

Dilan Polat ve Engin Polat’ın yargılandığı ‘kara para aklama’ davasında Dilan Polat, 18 Ağustos’ta tahliye olmuştu. Bugün ise Engin Polat için tahliye kararı çıktı. Kararın ardından fenomen isim eşini karşılamaya gitti. Heyecanlı olduğu gözlenen Polat yaptığı açıklamada, “10 aydır bütün aile birbirinden ayrıydı. Artık kavuştuk. Bugün tamamen kavuşma günü” dedi.
 - 3. sezondan kareler geldi, seyircinin tek bir isteği var
06 Eylül 2024 - 12:49

Finalde kıyamet kopmuştu! Kızılcık Şerbeti’nin 3. sezonundan ilk kareler geldi, seyircinin tek bir isteği var

Show TV’nin ilgiyle izlenen dizisi Kızılcık Şerbeti’nin 3. sezonu için geri sayım başladı. Final bölümünde kopan kıyametin ardından yaşananların ekrana geleceği diziden ilk kareler de paylaşıldı. Sosyal medyadan yayınlanan fotoğrafların altına tüm izleyiciler benzer yorumu yaptı.
 - Candan kardeşler hakim karşısında
06 Eylül 2024 - 12:22

Nihal ve Bahar Candan kardeşler hakim karşısında! Mahkemede dikkat çeken ‘Engin Polat’ diyaloğu

Sosyal medya fenomenleri Alisya Bahar Candan ve Nihal Candan'ın dolandırıcılık ve suç örgütüne üye olmak suçlarından yargılandığı davanın ikinci duruşması başladı. Duruşmaya katılan Nihal Candan, kardeşi Bahar Candan’a seslendi ve Engin Polat’ın tahliye edilmesine vurgu yaparak “Engin Polat çıktı, sen de çıkacaksın” dedi. Bahar Candan'ın ilk ifadesinde ise “Hakkımdaki iddialar külliyen yalan” dediği öğrenildi.
 - Tahliye kararını 'enerji' ile kutladı, bağıra çağıra söyledi
06 Eylül 2024 - 11:15

Engin Polat’ın tahliye kararının ardından Dilan Polat’tan ilk paylaşım! Önce kızını aradı, sonra sosyal medyaya koştu

Dilan Polat ve Engin Polat’ın yargılandığı ‘kara para aklama’ davasında mahkeme, 4 tutuklu sanık Engin Polat, Sezgin Polat, Alper Kürşat Polat ve Ahmet Gün’ün tahliyesine karar verdi. Eşinin tahliye kararını öğrenince sevinçten çılgına dönen Dilan Polat’tan ilk paylaşım geldi.
 - Engin Polat cezaevinden çıkıyor
06 Eylül 2024 - 10:50

Dilan Polat’ın beklediği karar çıktı: Engin Polat serbest! Savcılığın tahliye kararına itirazı reddedildi

Dilan Polat ve Engin Polat’ın yargılandığı ‘kara para aklama’ davasının 3. gününde karar çıktı. 10 aydır tutuklu bulunan Engin Polat tahliye edildi. Ayrıca Sezgin Polat, Alper Kürşat Polat ve Ahmet Gün'ün de tahliyesine karar verildi. Öte yandan İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tutuklu sanıkların tahliyelerine itiraz etti ancak mahkeme tarafından itiraz kabul edilmedi.
 - Düğün yeri belli oldu! Hazırlıklar neredeyse tamam
06 Eylül 2024 - 10:05

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım’ın düğün yeri belli oldu! Hazırlıklar neredeyse tamam

Uzun süredir mutlu bir birliktelik sürdüren Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım eylül ayında nikah masasına oturacak. Oyuncu çift düğün için rotayı yurt dışına kırdı. İkilinin nikahına dair detaylar da belli olmaya başladı.
 - Mutlu Kaya yıllar sonra kararını değiştirdi
06 Eylül 2024 - 09:52

Sibel Can'ın gözdesiydi... Ablasını feci şekilde kaybeden Mutlu Kaya yıllar sonra kararını değiştirdi

Ses yarışmasında tanınan Mutlu Kaya, ablasının kaybının ardından depresyona girmiş tedavi olmayı reddetmişti. 4 yıllık yas sürecinin ardından tedaviye yeniden 'evet' diyen Kaya yaşadıklarını anlattı. 
Sona Git