Oyunculuğu bırakıp Tır şoförü olmuştu! Tolga Karel'den olay iddia: "Amerika lobisi ve Ermeni sermayesi..."

- Güncelleme:
Oyunculuğu bırakıp Tır şoförü olmuştu! Tolga Karel'den olay iddia: "Amerika lobisi ve Ermeni sermayesi..."
Magazin Haberleri

Rekabet Kurulu tarafından bazı menajerlik şirketlerine açılan soruşturma gündeme bomba gibi düşmüştü. Konu ile ilgili birçok ünlü isimden açıklama gelirken bunlar arasında dikkat çeken bir isim de Tolga Karel oldu. Ünlü ismin söz konusu durumla ilgili iddiaları olay oldu.

Rekabet Kurumu, son dönemde artan 'tekelleşme' ihbarları üzerine harekete geçerek menajerlik şirketleri ve cast ajanslarına yönelik geniş kapsamlı bir soruşturma başlatmıştı.


Oyunculuğu bırakıp TIR şoförü oldu! Tolga Karel'den olay iddia:

Özellikle ünlü isimlerin menajerliğini yapan firmaların faaliyetleri yakından inceleniyor. Soruşturma kapsamında, ID İletişim'in ortaklarından Ayşe Barım ve oyuncusu Serenay Sarıkaya hakkında ortaya atılan iddialar da büyük yankı uyandırdı.


Ayşe Barım
Ayşe Barım

Oyunculuk ajansı sahibi Ayşe Barım'ın şirketine bağlı çalışan Serenay Sarıkaya'nın Mert Demir ile reklam aşkı yaşadığı iddiaları ise magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.


Oyunculuğu bırakıp TIR şoförü oldu! Tolga Karel'den olay iddia:

Sarıkaya ile şarkıcı Mert Demir'in yaşadığı birlikteliğin gerçek olmadığı, reklam aşkı için bir iş adamından ikiliye, Barım üzerinden 5 milyon dolar verildiği öne sürülmüştü.


Oyunculuğu bırakıp TIR şoförü oldu! Tolga Karel'den olay iddia:

TOLGA KAREL'DEN DİKKAT ÇEKEN AÇIKLAMA

Konu ile ilgili bir açıklama da Tolga Karel’den geldi. Karel, geçtimiz günlerde ise 'tekelleşme' iddialarına sosyal medya üzerinden ateş püskürmüştü.


Oyunculuğu bırakıp TIR şoförü oldu! Tolga Karel'den olay iddia:

Sabah’ın haberine göre, Karel, son olarak menajerlik ve dizi sektörüyle ilgili çok özel açıklamalarda bulundu.

Karel, mesajında "Bunların hepsi özel seçilmiş kişiler. İşin içinde Amerika lobisi ve Ermeni sermayesi var. O yüzden Disney, Netflix ve Amazon Türkiye'de. Bu ağın içinde iki Türk yapımcı daha var. Hepsinin Los Angeles'da evi bulunuyor, senede iki kere mutlaka orada toplanıyorlar. Bu basit bir menajer meselesi değil. Türk toplumunu tekrar dizayn etme hareketi. Aynı şeyi Güney Kore'de yaptılar. Bak şimdi Güney Kore'de toplum ahlakı paramparça" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...