Şarkıcı Haluk Levent hastaneye kaldırıldı! İşte sağlık durumu

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Şarkıcı Haluk Levent hastaneye kaldırıldı! İşte sağlık durumu

Magazin Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Ünlü şarkıcı Haluk Levent, dünkü konserinin ardından apar topar hastaneye kaldırıldı. Göğüs ağrısı, nefes darlığı şikayeti yaşayan ve hemen tedavi altına alınan Levent’in sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Şarkıları ve yaptığı yardımlarla adından söz ettiren Haluk Levent sevenlerini korkuttu. Levent’in dün akşam hastaneye kaldırıldığı ortaya çıktı. 

GÖĞÜS AĞRISI VE NEFES DARLIĞI YAŞADI

Haluk Levent’in dün Antalya Açıkhava Sahnesi’nde gerçekleştirdiği konserin ardından gece saatlerinde göğüs ağrısı ve nefes darlığı şikayetleri yaşadığı öğrenildi. Levent, belirtilerin ardından hemen hastaneye kaldırıldı. 

TABURCU EDİLDİ

Tedavi gören ünlü şarkıcının hala hastanede olduğu ve sağlık durumunun iyi olduğu bilgisi edinildi. Öğle saatlerinde taburcu edilen ismin doktoru Opr. Dr. Fahri İslim, Levent’in gece saatlerinde göğüs ağrısı şikayetiyle hastanelerine müracaat ettiğini, yapılan muayene ve tetkikler sonucunda ciddi bir bulguya rastlanmadığını söyledi.

İslim, “Gece saatlerinden itibaren istirahat etti, serum tedavisi uygulandı. Şu anda herhangi bir sağlık sorunu bulunmuyor. Sağlıkla sıhhatle taburcu olarak, işinin başına döndü” diye konuştu.

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...