Survivor 2020 şampiyonu Cemal Can Canseven ailesinden aldığı maaşı açıkladı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Katıldığı Survivor yarışmasıyla adını duyuran ve 2020 yılında şampiyonluğu göğüsleyen Cemal Can Canseven, yaptığı açıklamayla yeniden gündeme geldi. Yıllardır kazandığı parayı ailesine verdiğini anlatan Canseven, anne babasından harçlık aldığını söyledi. Canseven, kendisine yollanan maaşı da açıkladı.

Bir dönem Survivor’a katılan Cemal Can Canseven, 2020 yılında kazandığı yarışma ile adını geniş kitlelere duyurdu. Ardından birçok reklam filminde rol aldı. Sunuculuk ve şarkıcılık da yapan Canseven, son yaptığı açıklamayla gündem oldu. 

Survivor 2020 şampiyonu Cemal Can Canseven ailesinden aldığı maaşı açıkladı - 1. Resim

2. Sayfa'da yer alan habere göre; Cemal Can Canseven ile katıldığı bir etkinlikte röportaj yapıldı. Ünlü isim samimi açıklamalarına bir yenisini ekledi. Basın mensuplarıyla ayak üstü sohbet eden Canseven, yıllardır kazandığı parayı ailesine verdiğini açıkladı; “Benim babam tutuyor zaten hesabımı. Ben harçlık alıyorum, maaşım var. Maaşımı da söylemeyeyim, söyleyeyim mi…” diyerek güldü. 

“AYLIK 25 BİN TL”

Canseven ardından “Ne kadar olabilir benim maaşım?” diye sordu. “50 bin TL” cevabını veren muhabirler yanıldı. Bunun üzerine Canseven, “Aylık 25 bin alıyorum” cevabını verdi.

Bir dönem Fenerbahçe’nin alt yapısında oynadığını belirten Cemal Can Canseven, kaleciliğin içinde ukde kaldığını şu sözlerle belirtti:

“DEVAM ETSEYDİM KALECİLİKTE İLERLERDİM”

“Fenerbahçe’nin alt yapısına başlamıştım. Kaleciydim. Arkadaşım şahit, o dönem bizim takımı çalıştıran hocamız beni takım kaptanı yaptı. Öyle de bir yetenek… Devam etseydim kalecilikte ilerlerdim diye düşünüyorum.”

Survivor 2020 şampiyonu Cemal Can Canseven ailesinden aldığı maaşı açıkladı - 2. Resim

CEMAL CAN CANSEVEN KİMDİR?

Cemal Can Canseven, 25 Mayıs 1995'te İzmir Foça'da Rukiye ve İrfan Canseven’in oğlu olarak dünyaya geldi. Baba tarafından Selanik göçmeni, anne tarafından ise Rizelidir. Cemal ismini dedesinden alan Canseven, Can ismini ise koyu Fenerbahçeli ve Can Bartu hayranı olan babası İrfan Canseven vesilesiyle sinyor lakaplı eski milli futbolcu Can Bartu'dan aldı.

Eğitim hayatına İzmir'de, Mavişehir İlkokulunda başlayan Canseven, 10 yaşından 14 yaşına kadar Fenerbahçe Spor Kulübü’nün Foça Altyapı futbol okulunda kaptanlık ve kalecilik yaptı. 

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...