Survivor'da beklenmedik veda! Elenen isim herkesi şaşırttı

Survivor’da dün akşam eleme heyecanı yaşandı. Yarışmacılar, Survivor hayallerine veda etmemek için tüm güçleriyle mücadele ettiler. Yarışmaya veda eden isim herkesi şaşırttı.
Survivor’da tansiyon giderek yükseliyor. Yarışmanın dün akşam yayınlanan bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Gönüllüler oyunu 12-4 rahat kazanarak dokunulmazlığın sahibi oldu. Kırmızı Takım ise büyük bir moral bozukluğu yaşadı.
Survivor'da haftanın ilk eleme adayı Sevgi, ikinci eleme adayı Serenay ve 3. eleme adayı Sema olmuştu. Oyununu kaybeden kırmızı takımda yapılan ada konseyindeki oylama sonrası Asena ve Meryem eşit oylar aldı.
Bu durumda eleme adayını kırmızı takımda performans birincisi olan Sema belirledi. Sema, eleme potasına gitmesi için Meryem'in adını verdi. Böylece bu hafta Survivor eleme adayları Sevgi, Serenay, Sema ve Meryem oldu.
Düelloda Sema, Serenay ile Sevgi ise Meryem'le karşı karşıya geldi. Survivor'da 16 Şubat akşamı yarışmaya veda eden isim Serenay Aktaş oldu.